Hollywood20. marts 2015

Persbrandt skrives ud af "Beck"

De kommende Beck-film bliver angiveligt uden den absolutte superstjerne
Af af
Peter Haber, der spiller kommissær Martin Beck, kommer angiveligt til at undvære Mikael Persbrandt ved sin side som Gunvald Larsson i de sidste fire Beck-film.
Peter Haber, der spiller kommissær Martin Beck, kommer angiveligt til at undvære Mikael Persbrandt ved sin side som Gunvald Larsson i de sidste fire Beck-film.
 Foto: All Over PressEn af Sveriges absolut største stjerner er ved at blive skrevet ud af den populære krimiserie "Beck".

Det drejer sig om selveste Mikael Persbrandt, der siden 1997 mere end 25 gange har spillet rollen som den temperamentsfulde efterforsker Gunvald Larsson.

LÆS OGSÅ: Persbrandt svigtede estisk filmfestival

I januar sidste år kom det frem, at der skulle optages otte nye Beck-film, men nu rapporterer svenske aftonbladet.se, at kilder tæt på produktionen har fortalt til avisen, at Persbrandt skrives ud af de sidste fire film, der endnu ikke er optaget.

Producenten af filmen ønsker ikke at kommentere oplysningerne om, at Persbrandt skrives ud af de sidste fire Beck-film.

- Vi afslører aldrig noget om indholdet af filmene, før de har haft premiere, siger producenten, Tomas Michaelsson,til aftonbladet.se.

LÆS OGSÅ: Nu taler Persbrandt ud efter narkodom

Persbrandt har været i vælten for andet end sine film- og teaterroller de senere år.

Han er alkoholiker og har også haft et stofmisbrug.

Sidste år blev han i byretten idømt fem måneders ubetinget fængsel for kokainbesiddelse - en dom der senere blev gjort betinget i landsretten.

I november sidste år skulle Mikael Persbrandt have været æresgæst ved filmfestivalen i Tallin, men han blev på sit hotelværelse i den estiske hovedstad og nægtede at komme ud.

LÆS OGSÅ: Mikael Persbrandt sælger millionvilla

Senere forklarede han sin manglende deltagelse med sygdom.

Hvis historien holder stik, og producenten rent faktisk får manuskriptforfatterne til at skrive Persbrandt ud af Beck, så er det en voldsom upopulær beslutning.

Aftonbladet.se har lavet en afstemning blandt sine læsere, og flere en 82 procent af de næsten 8.000 deltagere mener, at det er en elendig beslutning, og at Persbrandt ikke kan erstattes som Gunvald Larsson

Sponsoreret indhold