Hollywood9. maj 2014

Nu taler Mikael Persbrandt ud efter narkodom

Skuespilleren dømt for at have købt 12 gram kokain
Af af
Mikael Persbrandt taler ud i svensk medie efter sin narkodom
Mikael Persbrandt taler ud i svensk medie efter sin narkodom
 Foto: Birger StormI sidste måned blev svensk film og TVs største stjerne, 50-årige Mikael Persbrandt, idømt fem måneders fængsel for narkohandel. Og nu taler den populære skuespiller for første gang ud om dommen, som han fik 15. april.

Det sker til det svenske medie dn.se. Her benægter Mikael Persbrandt ethvert kendskab til anklagerne:

- Jeg har prøvet meget i løbet af mit liv, men ikke lige det her, siger den 50-årige skuespiller, som lige nu er aktuel i Pernille Fischer Christensens drama 'En du elsker'.

Her spiller den svenske skuespiller rockmusikeren Thomas Jacob, der rejser tilbage til Danmark for at indspille et nyt album med sin fortrukne producer Molly Moe (spillet af Trine Dyrholm). I Danmark konfronteres han med sin vokse datter (spillet af Birgitte Hjort Sørensen), der har et galoperende stofmisbrug. Snart bliver Thomas - mod sin vilje - tvunget til at tage sig af sin voksne datters 11-årige søn Noa (spillet af Sofus Rønnov).

LÆS OGSÅ: Mikael Persbrandt får fængselsdom

Om den anmelderroste film og sin rolle som rockmusiker, siger Mikael Persbrandt til det svenske medie:


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/f02e3b3708244440ac7a82c02e450f7a.jpgMikael Persbrandt er lige nu aktuel i dramaet 'En du elsker' (Foto: Birger Storm)


- Den handler om et liv, jeg kender. Ikke kun fordi der er misbrug, men også fordi det handler om mænd og mennesker midt i livet. Det er en film om, hvad fanden vi indeholder, hvad det betyder at være menneske og slås med alle de eksistentielle spørgsmål i livet, siger Mikael Persbrandt til dn.se.

LÆS OGSÅ: Mikael Persbrandt sælger million-villa

Mikael Persbrandt er blandt andet kendt for rollen som kriminalbetjent Gunvald Larsson i Beck-filmene. I 2010 spillede han en af hovedrollerne i Susanne Biers film "Hævnen", der blev belønnet med en Oscar som bedste udenlandske film.

Det var blandt andet telefonaflytninger, der fældede Mikael Persbrandt i forbindelse med kokainsagen, hvor også 11 andre personer har været tiltalt.

Mikael Persbrandt har gennem hele sagen nægtet sig skyldig, og han forsøger nu at få omstødt dommen i Sveriges højesteret.

Sponsoreret indhold