Hollywood18. december 2013

Paul Walkers bil til salg for millioner

Den afdøde filmstjernes bil er sat til salg af en tysk bilsælger
Paul Walker døde i november 2013
Paul Walker døde i november 2013
 Foto: All OverFå dage efter "Fast & Furious"-stjernen Paul Walker er blevet stedt til hvile, prøver en tysk bilsælger nu at indkassere på skuespillerens død.

I hvert fald forsøger tyskeren lige nu at afsætte den Nissan Skyline GT-R, som Paul Walker kørte i "Fast & Furious"-filmen fra 2009. Prisen? Intet mindre end 7,5 millioner danske kroner. Det skriver Huffington Post.

Se videoen af de sørgende fans

Inden Walkers død ved en tragisk bilulykke den 30. november, var ejeren dog knap så grådig. Her skrev et tysk bilmagasin ifølge Yahoo Autos, at prissedlen på den blå Nissan kun lød på små 300.000 euro, altså cirka to millioner danske kroner.

Den pris er siden blevet mere end tredoblet, skriver Huffington Post.

Paul Walker begravet

Selvom Walker var en kendt bilentusiast, har han aldrig selv ejet netop denne Nissan GT-R. Han fortalte dog i et interview med magasinet Collider tilbage i 2009, at bilen var en af de mest fornøjelige biler, han havde haft glæden af at køre i.

Den 40-årige Paul Walker blev dræbt, efter den Porsche, han var passager i, ramte et træ i høj fart og brød i brand. Også Walkers ven, som førte bilen, mistede livet i ulykken, som fandt sted efter et velgørenhedsarrangement i Santa Clarita i Californien.

Sponsoreret indhold