Hollywood16. december 2013

Ung afdød filmstjerne begravet af familien

Paul Walkers skuespiller-kolleger tog afsked
Paul Walkers døde på grund af for høj fart
Paul Walkers døde på grund af for høj fart
 Foto: All OverSkuespilleren Paul Walker blev begravet lørdag. Ved den private begravelse deltog 200 personer, som primært tilhørte den afdøde skuespillers familie eller tætteste venner. Det skriver Female First.

Thure Lindhardt: I sorg over Paul Walker
Walker blev begravet i Los Angeles på Forest Lawn Memorial Park, som ligger i området Hollywood Hills. Forud for begravelsen blev Walkers jordiske rester kremeret torsdag.

Blandt deltagerne ved begravelsen var skuespillerens far, Paul Walker Senior, hans mor Cheryl Walker samt stjernens to brødre. Desuden var skuespillerne fra filmene "Fast and Furious", Tyrese Gibson, Ludacris og Michelle Rodriguez til stede.

Paul Walker: Datteren er knust


- I dag i et rum fyldt med dine kære, ville jeg ønske, at det var dit bryllup i stedet. Gud har en plan, som overstiger ens fatteevne. Af selviske årsager ville vi alle have, at du var i blandt os - endnu et grin, endnu en optagelse, en snak og et øjeblik.
Måske kan man ikke få alt, hvad man beder om i livet. Men vores hjerter er fyldt af øjeblikke, vi nåede at dele. 13 år med grin, ydmyghed og kærlighed, skrev skuespilleren Tyrese Gibson efter begravelsen på sin Instagram-profil.

Paul Walker, som var kendt for sin rolle i "Fast and Furious"-filmene og omkom i en tragisk bilulykke den 30. november.

Sponsoreret indhold