Hollywood 6. april 2016

Ny tatovering: Paris Jackson hylder sin far

Paris Jackson er lige fyldt 18, og nu har hun fået lavet en tatovering, der viser kærligheden til Michael Jackson
Foto: All Over

18-årige Paris Jackson har naturligvis set Michael Jackson på en helt anden måde end det meste af verden. For de fleste var han kongen af pop - for Paris var han selvfølgelig bare far, og han døde i 2009, da Paris blot var 11 år gammel.

Den 18-årige pige har haft problemer efter sin fars død, men heldigvis virker hun til at være ovenpå igen, og hun deler lystigt ud af sit liv på instagram.

Søndag fyldte Paris Jackson 18 år, og som en del af fejringen har hun fået en ny tatovering for at hylde sin far. Hun har fået teksten: ”Queen of My Heart” tatoveret - med Michael Jacksons håndskrift, og hun viser det frem på instagram med teksten: For alle andre var han kongen af pop - men for mig - der var han kongen af mit hjerte:

Se billedet her:

Paris Jackson fik lavet tatoveringen hos Timeless Tattoo 738 i Los Angeles af tatovøren Justin Lewis, og her delte tatovørsalonen også et billede af Paris Jackson:

Paris Michael Jackson got her tattoo today, letters from her father, so sweet. #parisjackson and Austin Brown her cousin.

A photo posted by Justin's Dermagraphink Tattoo (@dermagraphink) on

Sponsoreret indhold