Hollywood26. november 2008

Paris Hilton: Vil giftes med ekskæresten

Hotelarvingen slog op med Benji Madden for at teste deres kærlighed, men hun vil stadig gerne ha’ ham
Paris Hilton er stadig forelsket i Benji Madden og vil stadig gerne giftes med ham en dag
Paris Hilton er stadig forelsket i Benji Madden og vil stadig gerne giftes med ham en dag
 Foto: All Over

Venner afslører nu, at bruddet mellem Paris Hilton og Benji Madden tidligere på måneden skyldes, at blondinen har sat sig for at afprøve sine føleser for sin udkårne.

- Paris vil se, om hun overhovedet ikke kan holde ud at undvære ham. Det er hendes test for at være helt sikker på, at han er den rigtge mand for hende. Hun har følt noget, som hun aldrig har følt sammen med nogen anden end Benji, men hun er nødt til at være 100 procent sikker på, at hun er klar til at blive fru Madden, lyder det kryptisk fra en af Paris' venner.

Parret gik både med tanker om ægteskab og børn, så bruddet kom som et chok for de fleste på trods af, at Paris lige inden forholdet krakelerede blev set flirte med sin ekskæreste Stavros Niarchos.

For nylig afslørede Paris Hilton dog, at hun stadig er forelsket i Benji, selv om de netop var gået fra hinanden.

- Jeg elsker ham. Han er sådan en fantastisk mand og han er min bedste ven. Han har været så skøn og loyal overfor mig. Han er en utrolig person. Vi vil altid være meget tæt. Vi må se, hvad fremtiden bringer. Jeg er stadig forelsket i ham, fortalte Paris i et radioprogram.

- Lige nu tager vi bare en pause. Vi er rigtig gode venner og meget tætte, tilføjede blondinen.

Sponsoreret indhold