Paris Hilton: Fræk i Miley Cyrus lingeri

Paris Hilton smider tøjet for et newyorker-magasin.

Paris Hilton smider tøjet for et newyorker-magasin.

Foto: All Over- Lille spejl på væggen der, hvem er den frækkeste i landet her?

Den sætning kan man sagtens forestille sig, at Paris Hilton har sagt højt i luksusvillaen derhjemme i Beverly Hills. Og spejlets svar har i mange år været "Det er du, Paris".

Men efter årets MTV fest kunne man forestille sig, at det lille spejl har haft svært ved at give hotelarvingen, det ønskede svar. For den kun 20-årige tidligere Disney-stjerne Miley Cyrus haler stærkt ind på hende.

Og selvom Paris Hilton stadig er noget af en frækkert, vil hun åbenbart i en alder af 32 stadig være den absolut frækkeste. Så når spejlet svarer "Miley Cyrus", er der ikke andet for end at kopiere hendes stil.

Se Paris Hilton som Barbie på ski

Til en Playboy halloween-fest dukkede den hotte hotelarving op iført intet andet end den pivfrække bamsedragt, som Miley chokerede verden med til sin VMA-optræden.

Og præcis som den nu fuldvoksne barnestjerne havde Paris Hilton en uartig skumhandske på den ene hånd og tungen ud af munden, det meste af tiden.

Med det stunt kan hun måske beholde titlen som den frækkeste kvinde lidt endnu. Bedøm selv på billederne af de bamseklædte blondiner her.


Miley Cyrus gør sit for, at vi ikke længere forbinder hende med sin rolle som Hannah Montana (Foto: All Over)


Udklædningsfest ved Playboy, siger du? Så hopper jeg da lige i en Miley-mondering... Og Paris Hilton gør en god bamsefrækkert. (Foto: All Over)

Se Miley Cyrus vulgære optræden

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close