Ozzys elskerinde sagsøger musikerens datter

Foto: All Over

Efter næsten 34 års ægteskab kom det i maj frem, at Ozzy Osbourne gennem fire år havde været sin kone utro med en frisør, han tidligere har været under saksen hos.

Fru Osbourne ville øjeblikkeligt skilles, men endte dog alligevel med at tilgive sin utro ægtemand.

Trods tilgivelsen eskalerede efterveerne fra udenomseskapaden yderligere, da Osbourne-parrets datter, Kelly Osbourne, langede offentligt ud efter elskerinden, Michelle Pugh.

Kelly Osbourne omtalte Pugh i grove vendinger og delte hendes telefonnummer på Twitter.

Det fik Pugh til at sagsøge Kelly Osbourne for "mobning" tilbage i august, og nu har elskerinden tilføjet flere klagepunkter, som magasinet People er kommet i besiddelse af.

Pugh hævder, at Kelly Osbourne har "pustet til kontroversen med det formål at tjene penge ved at fremme sin kommende bog".

Ifølge elskerinden er Osbournes annoncering af bogudgivelsen mindre end en måned efter Twitter-skænderiet en "bevidst strategi".

Klagen rummer desuden tre anklagepunkter om offentliggørelse af private informationer, uagtsom indblanding for at få økonomisk vinding og for forsætlig påføring af harme.

- Ja, vi har ytringsfrihed i USA, men når det gælder hadefulde og ærekrænkende ytringer eller mobning og videregivelse af personlige oplysninger, stiger det til et helt andet niveau, siger Pughs advokat, Edie Mermelstein, til People.

Kelly Osbourne har endnu ikke udtalt sig om retssagen.

Efter utroskabsskandalen udsendte hendes far, den utro Ozzy, en erklæring, som Rolling Stone bragte.

- Over de sidste seks år har jeg kæmpet med sexafhængighed. Jeg er chokeret over, hvad min opførsel har gjort ved min familie, lød det blandt andet fra den britiske ballademager.

/ritzau/FOKUS

Se billeder af Ozzy og Sharon i galleriet herunder:

Ozzy og Sharon

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close