Ozzy smidt ud af Sharon: Nu taler han

Foto: All Over

Det blev nok for Sharon Osbourne, der ellers har været sammen med Ozzy Osbourne i 34 år, da hun angiveligt fandt ud af, at Black Sabbath-sangeren havde været hende utro med stylisten Michelle Pugh.

I weekenden kom det frem, at Sharon har smidt Ozzy ud af deres fælles hjem. Det er ikke første gang, at parret har haft problemer - generelt har det været et meget dramatisk forhold, og for et par år siden var parret faktisk gået fra hinanden i en periode. Men de fandt sammen igen - indtil Sharon smed Ozzy ud.

Efter han måtte forlade hjemmet var der ingen, der kunne få fat i ham i en periode - og venner og familie frygtede, at han var faldet af vognen og røget på både druk og stoffer igen.

Kort efter fik han dog beroliget sine børn, som fik at vide, at han var tjekket ind på et hotel i Los Angeles, og at havde det godt.

Nu er Ozzy Osbourne kommet helt op til overfladen, og han forsikrer alle om, at han IKKE er røget på stoffer igen.

- Jeg har været ædru i tre et kvart år. Jeg har hverken rørt stoffer eller alkohol i hele den periode. Alle historier, som siger noget andet, er fuldstændig forkerte!!!, siger Ozzy til E! News.

Men han vil dog ikke sige noget om sit og Sharons måske forliste forhold. Han droppede stoffer og alkohol tilbage i 2013, da Sharon ville forlade ham, hvis han ikke fik styr på sit misbrug. Om det så alligevel sker nu, vil tiden vise…

Se flere billeder af Ozzy Osbourne og Sharon Osbourne sammen her: 

Ozzy og Sharon

 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close