Hollywood14. april 2014

Oscar Pistorius i gråd: - Jeg skreg ’skrid for helvede’

Den ben-amputerede sportsstjerne anklaget for mord
Af af
Endnu engang måtte retssagen afbrydes, fordi Bladerunner brød sammen
Endnu engang måtte retssagen afbrydes, fordi Bladerunner brød sammen
 Foto: AOP
Mandag blev endnu en følelsesladet dag i retssagen mod Oscar 'Bladerunner' Pistorius, der er sigtet for at have skud og dræbt sin modelkæreste Reeva Steenkamp i februar sidste år. Igen brød den mord-sigtede sportsstjerne så meget sammen, at retssagen mod ham måtte afbrydes to gange.

LÆS OGSÅ: Oscar Pistorius: Ja, jeg var jaloux
Det skriver den britiske avisDaily Mail.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/66e568102e3f413c9c42e9812163317f.jpgOscar Pistorius brød også sammen, da han tilbage i marts måned sad i retten (Foto: AOP)


Mandag var det igen den ben-amputerede 'Bladerunner', der sad på vidnebænken og skulle svare på utallige spørgsmål om, hvad der præcist skete natten til 14. februar sidste år, hvor Oscar Pistorius med fire skud skød og dræbte sin modelkæreste Reeva Steenkamp i parrets hjem i Sydafrika.

LÆS OGSÅ: Her bryder 'Bladerunner' sammen
- Jeg skreg 'skrid for helvede', fortalte en grådkvalt Bladerunner således om de skæbnesvangre minutter, hvor han i nattens mulm og mørke bevægede sig fra soveværelset og ud mod badeværelset, hvor han skød og dræbte sin modelkæreste, der befandt sig på den anden side af døren ind til parrets badeværelse.

Oscar Pistorius har hele tiden hævdet, at han skød sin lyshårede kæreste ved en fejl, fordi han forvekslede hende med en indbrudstyv.

LÆS OGSÅ: Pistorius i gråd: Undskyld jeg dræbte jeres datter

- Jeg skød ikke Reeva, lød det fra Oscar Pistorius, inden han igen brød sammen, og retssagen måtte afbrydes.

Anklageren i sagen, Gerrie Nel, indledte lige som i sidste ord dagens retsmøde med at sige, at han vil bevise, at Oscar Pistorius' historie ikke holder vand. Og under hele mandagens retsmøde forsøgte den garvede anklager at få Bladerunners historie til at smuldre og bevise, at der havde været et skænderi mellem parret den pågældende nat.

- Det passer ikke, det er ikke korrekt, lød det stille fra Bladerunner, der i stedet forsøgte at fastslå, at parret var dybt forelskede i hinanden.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/bd4e401c257e46709a751eaee774dc41.jpgJuanita mødte op foran retten i Pretoria for at trøste sit store idol, den mordsigtede Oscar Pistorius (Foto: AOP)


Tidligere på dagen havde fans budt Oscar Pistorius velkommen til retten i Pretoria ved at spille stille musik og medbringe bannere med trøstende ord. Én af hans helt store fans, Juanita, havde tilmed taget en stor buket gule blomster med og brød sammen, da overrakte blomsterne til en tydelig mærket Bladerunner.

Bladerunner risikerer fængsel på livstid, hvis han kendes skyldig i overlagt mord.

Sponsoreret indhold