Hollywood7. oktober 2014

Kelly Osbourne: Fik en brugt ble i hovedet

Vi kender alle det der med, når man bare har en rigtig møgdag – det oplevede Kelly Osbourne forleden
Kelly Osbourne i et af sine mange farverige outfits
Kelly Osbourne i et af sine mange farverige outfits
 Foto: All Over PressDer findes både dårlige dage og dårlige maver. Det har tv-værten og kendisdatteren Kelly Osbourne selv oplevet efter tre episoder med virkelig dårlig toilet-karma.

- Jeg har helt bogstaveligt talt haft en virkelig møgdag. Først blev jeg ramt i hovedet af en brugt ble, og nu kom jeg til at tabe mine husnøgler ned i min hund, Willys, hundelort, da jeg var ude at gå med ham, skriver Osbourne-datteren på sin Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: Kelly Osbourne: Overskæg

Osbournes oktober har indtil videre været præget af uheldige episoder med møget i centrum. Hun er nemlig også kommet til at vade ind på et toilet, hvor en tidligere flamme sad og var godt i gang med sine private sager, berettede Osbourne-arvingen tidligere på måneden på Twitter.

- Tænk at komme til at gå ind på det toilet, hvor ens tidligere crush sidder og laver nummer to!, lød det om den pinlige episode.

LÆS OGSÅ: Kelly Osbourne vil giftes

Heldigvis går alt ikke i lort og lagkage for Kelly Osbourne denne oktober. Den 27. oktober fylder hun nemlig 30 år, og fødselsdagen fejrer hun med en helt særlig gave til sig selv og sin far, musikeren Ozzy Osbourne.

- Jeg fik mine visdomstænder trukket ud i 2006, og i anledning af min 30-års fødselsdag vil jeg dyppe dem i guld, så jeg har en til mig selv og en til min far, skrev hun tidligere på sin Instagram-konto og tilføjede:

- Når alt kommer til alt, er jeg jo bare en Osbourne.

Sponsoreret indhold