Hollywood 23. august 2016

Venner i L.A.: Derfor er Katy og Orlando endnu ikke forlovede

Orlando er klar - men Katy er mere varsom. Ægteskabet med Russel Brand spøger i kulissen
Foto: All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: Måske bliver party-pigen Katy Perry snart en ærbar kvinde. 

I hvert fald hvis man skal tro de seneste rygter i Hollywood. I den seneste udgave af ugebladet People's Scoop-sektion fortæller en af Orlando Blooms venner, at Bloom stadig er solgt til stanglakrids:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Han har ikke været så seriøs med en pige siden Miranda, siger personen i Blooms tætte inderkreds.

Orlando var gift med skuespilleren Miranda Kerr fra 2010-2013, og parret fik sønnen Flynn sammen. Men Orlando er stadig en ung fyr på 39 år, og hvis Katy og ham slår pjalterne sammen, vil hun uden tvivl også insistere på at få et barn. Perry er kun 31 år og er i den grad klar til at blive mor.

- De er ikke forlovede endnu, men det går i den rigtige retning. Han vil gerne slappe mere af og få børn sammen med hende, siger vennen.

Katy Perry er dog mere tilbageholdende og forsigtig. Grunden til dette skal findes i hendes skandaleramte ægteskab med den skøre skuespiller, Russel Brand, der gang på ydmygede hende med sine absurditeter. Det endte som bekendt i skilsmisse i 2012 - blot et år før Orlando og Miranda gik fra hinanden.

- Hun vil ikke skynde sig med noget, og hun vil være helt sikker på, at han er den rigtige denne gang, fortæller en kilde tæt Katy.

Parret har som bekendt lige været på en romantisk (og halvnøgen) ferie i Europa. 

- De havde det rigtig godt sammen på ferie, tilføjer kilden.

Katy Perry og Orlando Bloom har dannet par, siden den internationale Hollywood-presse i januar måned fejrede Golden Globe-prisuddelingen. Til efterfesten kyssede Perry og Orlando, og siden har de været som pot og pande.

Se billeder fra Orlando og Katys Europa-ferie her:

Hotte Orlando Bloom giver den gas på vandscooter

Sponsoreret indhold