Hollywood3. august 2017

Oprah: Jeg er nødt til at veje under 90 kilo

Den ikoniske talk show-vært Oprah tror på, at man skal elske sig selv, men ens sundhed kommer i første række.
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/2010/kendte-udland/december/winfreyikkelesbisk-jpg.jpg
 Foto: All Over

Den amerikanske talk show-vært Oprah Winfrey støtter budskabet om, at man skal elske sig selv, som man er, men hun udelukker samtidig, at hun kan veje over 90 kilo.

Det fortæller hun i et interview med New York Times.

- For at dit hjerte skal kunne banke, har det brug for, at du vejer så lidt som muligt. Mange siger, at de er nødt til acceptere sig selv, som de er, men jeg kan ikke acceptere mig selv, hvis jeg vejer over 90 kilo, for det er for hårdt for mit hjerte, siger den superpopulære tv-vært til mediet.

Oprah Winfrey tabte selv 18 kilo, efter at hun meldte sig ind i Weight Watchers i 2015, som hun er repræsentant for den dag i dag. Hun understreger også, at hun ikke har skumle bagtanker ved at tale for en sund livsstil.

- Hele det her politisk korrekte budskab med, at du skal acceptere dig selv, som du er - det er 100 procent sandt, siger Oprah og forklarer, at hun selv tager ansvar for sin kost ved at tælle kalorier.

- Det er en mekanisme til at holde styr på min kost, som bringer bevidsthed og opmærksomhed på mit forhold til mad, siger Oprah Winfrey.

Personligt er hun ligeglad med, om hun nogensinde bliver slank igen - for hende handler det blot om at være i kontrol over sin krop og sin diæt, understreger hun.

Galleri: Oprahs elevatorvægt

Sponsoreret indhold