Ed Sheeran efter ulykke: Op på cyklen igen

Ed Sheeran fik fem brud i kroppen, da han blev kørt ned: Hans højre arm var brækket tre steder, han fik et brud i venstre albue – og så brækkede han også et ribben. Av!

Ed Sheeran fik fem brud i kroppen, da han blev kørt ned: Hans højre arm var brækket tre steder, han fik et brud i venstre albue – og så brækkede han også et ribben. Av!

Foto: All Over Press

Op på hesten igen, lyder ordsproget, men for den brititske sanger Ed Sheeran, 26, er der mere tale om at komme op på cyklen igen. 

I oktober blev rødtoppen kørt ned, da han cyklede i London, og sangeren var nødsaget til at aflyse en række koncerter, da han fik fem brud i kroppen: Hans højre arm var brækket tre steder, han fik et brud i venstre albue – og så brækkede han også et ribben. Av!

Denne gave gør ikke ondt - tværtimod. 

Da sangeren i weekenden var til Jingle Bell Ball i London, skulle han så op på cyklen igen - og det skete ikke uden et stort smil på læben. 

Radiokanalen Capital FM, der står bag Jingle Bell Ball, havde nemlig sørget for, at Ed Sheeran fik en lyserød børnecykel med støttehjul, så han på en sikker og nænsom måde kunne komme op på cyklen igen.

Udstyret med cykelhjelm og knæbeskyttere hopper Ed Sheeran så i cykelsadlen igen. 

- Den gnaver lidt i røven, konstaterer Ed Sheeran, der er helt med på det sjove prank, som du kan se i videoen herunder.  

Artiklen fortsætter efter videoen. 

2 months after breaking his arm, @teddysphotos got back on his bike to conquer his fear #CapitalJBB

Et opslag delt af Capital (@capitalofficial) den

Ulykken gjorde, at Ed Sheeran skulle gå rundt med begge sine arme i slynger. 

I oktober blev han nemlig ramt af en bil i Londons morgentrafik. Han brækkede sit højre håndled og sin venstre albue i mødet med bilen. 

Ulykken gjorde, at Ed måtte aflyse en række koncerter i Asien

- Et besøg hos min læge bekræfter brud på mit højre håndled og venstre albue, som vil gøre, at jeg ikke har mulighed for at optræde live i den nærmeste fremtid. Det betyder desværre, at følgende shows ikke vil blive afholdt som planlagt: Taipei, Osaka, Seoul, Tokyo og Hongkong. Jeg afventer og ser, hvordan helingen fremskrider, før vi beslutter os for koncerter efter det, skrev sangeren dengang på sin Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close