Hollywood18. oktober 2017

Brækket begge arme: Ed Sheeran aflyser koncerter

Ed Sheeran har brækket begge arme og må derfor aflyse en række koncerter i Asien
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.9101615r.jpg
 Foto: All Over Press

Mandag morgen blev Ed Sheeran kørt ned af en bil, da han var ude at cykle i morgentrafikken nær sit hjem i London.

- Jeg har haft en lille cykelulykke, og jeg venter på nogle svar fra lægerne, der kan gå ud over mine kommende shows, skrev Ed på Instagram, hvor han viste sin brækkede arm frem.

Og nu bekræfter den britiske charmesanger så sine fans' værste frygt: Hans skader er så omfattende, at han må aflyse en række koncerter i Asien. Det skriver Ed Sheeran selv på sin Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet.

- Et besøg hos min læge bekræfter brud på mit højre håndled og venstre albue, som vil gøre, at jeg ikke har mulighed for at optræde live i den nærmeste fremtid. Det betyder desværre, at følgende shows ikke vil blive afholdt som planlagt: Taipei, Osaka, Seoul, Tokyo og Hongkong. Jeg afventer og ser, hvordan helingen fremskrider, før vi beslutter os for koncerter efter det, skriver sangeren på sin Instagram.

Indtil videre betyder det, at hans fremtidige koncerter i Indonesien, Filipinerne, Singapore, Thailand og Indien endnu ikke er i farezonen.

Artiklen fortsætter under billedet.

Sheeran har fået højre arm i gips, mens hans venstre arm er fikseret i en slynge. Der er derfor ikke mulighed for, at han kan spille på sin guitar.

Trods skaderne holder sangeren dog humøret højt.

- P.S. Ed skriver ikke dette (på Instagram, red.), da begge hans arme er i gips/bandage, lyder det med et glimt i øjet til hans seneste Instagram-post.

Sponsoreret indhold