Hollywood 20. marts 2015

One Direction-medlem forlader turné

Zayn Malik valgte at tage hjem fra boy-bandets verdensturné før tid på grund af stress
Zayn Malik har fået stress på bandets verdensturné
Zayn Malik har fået stress på bandets verdensturné
Foto: All Over PressSkrigende piger og forelskede fans får sig et chok, når den populære gruppe One Direction i weekenden fortsætter deres verdensturné i Afrika. Der mangler nemlig en af gruppens medlemmer.

Gruppens næstyngste medlem Zayn Malik er ramt af stress og dropper derfor ud af bandet. Det skriver den online udgave af magasinet Billboard.

LÆS OGSÅ: Er One Direction ved at gå i opløsning?

- Zayn har fået stress og flyver tilbage til England for at komme sig. Bandet ønsker ham god bedring og fortsætter deres optrædener i Manilla og Jakarta, siger en repræsentant for bandet til Billboard.

Det er rygter om utroskab, der har stresset det 22-årige medlem. Han er forlovet med den 21-årige britiske sangerinde Perrie Edwards fra gruppen Little Mix, der ligesom One Direction blev formet i og kendt fra det britiske X Factor.

LÆS OGSÅ: One Direction-fans rasende over turné: I må virkelig hade os

Men mens det teenage-elskede band var på turné langt fra forlovede Edwards, trykte tabloidaviser flere billeder af Malik og en lyshåret pige, som holdt i hånden. Malik afviser, at han var sammen med pigen, og skrev onsdag aften en kærlighedserklæring til Edwards på Twitter.

Zayn Malik håber ifølge Billboard på at vende tilbage til bandet inden deres optræden i Sydafrika d. 28. marts, men indtil videre må de afrikanske fans undvære det femte medlem af den hit-skabende drengeflok.

LÆS OGSÅ: Ups! One Direction koksede igen i landene

Boybandet, der blandt andet er kendt for popsangen "What makes you beautiful", kommer ifølge tourplanen til CASA Arena i Horsens 16. juni 2015.

Se Zayn Maliks kærlighedserklæring til sin forlovede her.

Sponsoreret indhold