Hollywood16. juni 2014

One Direction i København: Se de 190 private fotos

Se eller gense drengene spille bold, klemme bumser og sole sig i bare overkroppe

One Direction i København: Se de 190 private fotosPopdrengene fra boybandet One Direction er landet i København, hvor de giver koncert de næste to aftener. Og allerede nu er fans stimlet sammen foran deres hotel i hovedstaden.

Da One Direction gav koncert i København sidste år, vrimlede byen også med vilde teenagepiger, der mere end noget andet ønskede sig et glimt af de populære fyre.

Men kun de heldige tøser, der havde sikret sig billet til koncerten i det propfyldte Forum, fik set deres idoler i virkeligheden.

LÆS OGSÅ: Fik du set videoen af One Direction?

Alle andre måtte gå skuffede hjem. For hvor andre udlændinge, som gæster vores hovedstad, tager sig tid til at se Rundetårn, Tivoli og Den Lille Havfrue, spenderede One Direction al deres fritid i læ for nysgerrige blikke.

Gemt bag hegn, mure og deres tourbus gjorde de sig klar til aftenens optræden ved at klemme bumser, spille bold og sole sig i bare overkroppe.

Kun SE og HØR fangere de friske fyre, og hvis du ikke så billederne på seoghoer.dk dengang, kan du se ALLE billederne af Harry Styles og de andre skønne knægte igen i galleriet herunder.

HVIS DU HAR BILLEDER ELLER VIDEO AF ONE DIRECTION I KØBENHAVN, SÅ SEND DEM TIL SE OG HØR PÅ tip@seoghoer.dk ELLER SMS 1266.

LÆS OGSÅ: Se billederne: One Direction er landet i København

Sponsoreret indhold