O.J. bliver prøveløsladt

O.J. Simpson (dato ukendt)

O.J. Simpson (dato ukendt)

(Foto: All Over)

O.J. Simpson bliver snart løsladt fra det Nevada-fængsel, som han har siddet i siden 2008.

I går var han nemlig igennem en høring, hvor der blev taget stilling til, om han kunne prøve løslades, og det man altså ud af, at han kunne. 

Den tidligere sportsstjerne kan forvente at blive prøveløsladt den 1. oktober i år. 

Det skriver E!Online

O.J. ender altså med at have siddet fængslet i ni år, efter han i 2008 blev dømt for kidnapning og røveri. Og man sige, at O.J. er sluppet billigt, for han stod faktisk til at sidde fængslet i 33 år. 

Det hele startede i 2007, da O.J. sammen med fem andre mænd troppede på et hotel i Las Vegas og begik et væbnet røveri.

Her tvang og truede han sammen med sine medskyldige en forhandler af sportssouvenirs til at udlevere forskellige sportseffekter som baseballs, private billeder og andre genstande.

Og det var da også en lettet O.J., der i går fik at vide, at han kunne blive prøveløsladt. 

- Jeg har fire børn. Jeg har mistet meget tid med dem. Jeg tænker, at jeg er en fyr, der altid har givet - selv på gaden. Folk er altid kommet op til mig. Mit rygte har altid været, at jeg åben for offentligheden. Jeg er pben for alle. Lige nu er jeg ved et punkt i mit liv, hvor alt jeg har lyst til er at være sammen med mine børn og mine venner, fortalte O.J. i går

- Jeg har taget min straf. Jeg har gjort det så respektfuldt, som man kan. Jeg har ikke brokket mig i nu år. Jeg vil bare gerne tilbage til mine børn og min familie, fortsatte O.J. 
 
Med i retten var også O.J.'s ældste datter Arnelle, der også talte sin fars sag. 
 
- Jeg er her på vegne af min familie for at udtrykke, hvad vi mener, er den sande karakter af min far. Ingen ved rigtigt, hvad han har været igennem de sidste ni år. Min oplevelse med ham, er, at han er min bedste ven og min klippe. Som familie erkender vi, at han ikke er den bedste mand, men han har gjort sit bedste, hvilket er positivt uanset hvad. Min far har indset, at han tog det forkerte valg, og kunne have gjort ting anderledes. Mine søskende, jeg og resten af familien ved, at han ikke tog den rigtige beslutning den dag, fortalte Arnelle i retten
 
 
Mordene i juni 1994 rystede hele USA, og mere end 150 millioner mennesker fulgte nervøst retssagen mod den fallerede football-stjerne.
 
O.J. Simpson blev – til manges overraskelse – pure frikendt for de bestialske drab. Nu ser O.J. så ud til at komme ud i friheden endnu en gang. 
 
Du kan se flere billeder af O.J. Simpson i galleriet herunder

O.J. Simpson galleri

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close