Hollywood17. september 2007

NU KLAPPER FÆLDEN

O.J. Simpson blev i går anholdt og sigtet for fem forskellige forhold i forbindelse med et røveri. Den 60-årige tidligere fodboldstjerne risikerer at tilbringe resten af sit liv bag tremmer
https://imgix.seoghoer.dk/media/sehoer/nuklapperretten-jpg.jpg

Hvad der sker i Las Vegas, bliver i Las Vegas. Den gamle vending, havde O.J. Simpson sikkert sat sin lid til, da han i torsdags troppede op på et hotel i spillebyen, hvor han sammen med fem andre mænd tilsyneladende begik et væbnet røveri.

Her tvang og truede han sammen med sine medskyldige en forhandler af sportssouvenirs til at udlevere forskellige sportseffekter som baseballs, private billeder og andre genstande.

Det mener politiet i hvert fald. Derfor blev den gamle kending i går anholdt. Han er indtil videre sigtet for fem forhold: Væbnet røveri (to forhold), væbnet overfald (to forhold), planlægning af en forbrydelse og endelig indbrud med brug af våben.

Simpson selv hævder hårdnakket, at der ikke var tale om et røveri, men en aftale om at han skulle hente effekterne, der engang er blevet stjålet fra ham af hans tidligere sportagent.

Forhandleren af de sportssouvenirs, der blev stjålet, er dog ikke i tvivl om, hvorvidt der var tale om et røveri. Og hvis O.J. findes skyldig i alle fem forhold, kan den 60-årige tidligere sportsstjerne se frem til ikke mindre end 30 år bag tremmer.

Ifølge TMZ.com, var O.J. helt rolig og yderst samarbejdsvenlig - nærmest som om han havde ventet dem - da politiet bankede på hans dør. Han havde endda overskud nok til at joke med betjentene. - I er meget sødere end LAPD (Los Angeles' politi) skulle den tidligere basketballspiller angiveligt have sagt, da han blev anholdt.

For øjeblikket sidder O.J. i isolation i Clark Countys arrest. Han er varetægtsfængslet, og det vil ikke være muligt at blive løsladt mod kaution.

Sponsoreret indhold