Hollywood 5. marts 2014

Obama inviterer masser af kvinder indenfor

Barack Obamas kone fylder Det Hvide Hus med sangerinder
Foto: All OverPaul McCartney har gjort det. Justin Timberlake har gjort det. Stevie Wonder har gjort det. Cyndi Lauper har gjort det.

Alle har de på et tidspunkt optrådt for det amerikanske præsidentpar - og en række uden tvivl betydningsfulde gæster - i Det Hvide Hus i Washington D.C., USA.

Nu er turen kommet til et lille udvalg af stærke, kvindelige sangstemmer udvalgt af den amerikanske førstedame, Michelle Obama.

Michelle Obama: Bekymret for Justin Bieber

Under overskriften "Women of Soul" præsenterer Barack Obamas hustru optrædender med Aretha Franklin, Patti LaBelle, Melissa Etheridge og Janelle Monae. Det er ikke alle de optrædende, der er repræsentanter for den klassiske soullyd. Men det er heller ikke meningen, skriver Billboard.

Koncertaftenen, der finder sted torsdag den 6. marts, hylder nemlig, med Det Hvide Hus' ord, amerikansk musiks store "formødre". Alle de optrædende har da også skrevet sange med tekster fokuseret på kvindekønnets mange kampe og præstationer.

I forbindelse med koncerten inviterer Det Hvide Hus til et seminar for studerende, hvor de kan lære mere om kvindens soulhistorie.

"X Factor"-deltager indlagt med depression og angst

Sponsoreret indhold