Hollywood 3. august

Nye detaljer afsløret: Johnny Depps raserianfald skyldtes rejsningsproblemer

Spørger man Amber Heards hold af advokater, lider Hollywoodhugget af impotens
Johnny Depp gør klar til skærmcomeback.

Johnny Depp har problemer i soveværelset, hvis man altså skal tro Amber Heards juridiske hold. 

Foto: Jim Watson/AFP/Ritzau Scanpix

Dommen er blevet afsagt i den famøse sag mellem Johnny Depp og Amber Heard, men fejden mellem det tidligere Hollywoodpar er langt fra forbi.

TMZ har fået fingrene i sagsakterne, og det amerikanske medie har de seneste dage dryppet hidtil hemmligholdte detaljer fra den meget omtalte retssag.

 

Forleden afslørede mediet en chokerende sms-korrespondance mellem Depp og Marilyn Manson, og i går kunne TMZ så berette, at Amber Heards søster hævder, at skuespillerinden skulle have indrømmet, at det var hende, der skar fingeren af ”Pirates”-stjernen.

Nu har TMZ netop offentliggjort endnu en snavset snas fra de hidtil hemmeligholdte retsdokumenter fra æreskrænkelsessagen mellem verdensstjernen og hans b-skuespiller eksfrue.

Ifølge retsdokumenterne hævder Amber Heards advokater, at Johnny Depp lider af rejsningsproblemer.

 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og det er netop problemerne i soveværelset, der ifølge Ambers advokater skulle have fået ”Edward Saksehånd”-stjernen til at gå bersærk på Amber i seksuel frustration.

- Johnny Depp foretrækker ikke at afsløre sine rejsningsproblemer, selv om sådanne problemer er yderst relevante i forbindelse med seksuel vold – fx da Depp voldtog Heard med en flaske, står der i dokumentet.

Depp har dog konsekvent og vedholdende afvist disse Heards anklager om vold og voldtægt.

Ambers advokater argumenterede for, at problemerne syd for bæltestedet ville øge sandsynligheden for raserianfald eller vredesudbrud og få ham til at ty til brig af flasken under seksuelle seancer med Amber.

 

Den pågældende episode med flasken fortalte en grædefærdig Amber om i retten  i Virginia i maj. Her fortalte hun fra vidneskranken, hvordan hendes 59-årige eksmand under et af deres sammenstød i 2915 voldtog hende med en flaske og truede hende med at skære hendes ansigt op.

- Jeg anede ikke, om flasken var smadret. Jeg kunne ikke mærke det. Jeg kunne ikke mærke noget, berettede hun.

Ifølge dokumenterne, som TMZ har fået fingrene i, foregik den påståede voldtægt i Australien under samme skænderi, som efterlod Johnny Depp med en ilde tilredt finger – en skade Depp i vidneskranken hævdede, at Amber Heard havde pådraget ham, da hun kastede en vodkaflaske efter ham. Dengang var de blevet gift en måned forinden og skulle forestille at nyde hvedebrødsdagene.

Depps advokater grillede Heard, da hun satte sig i vidneskranken og fortalte om flaskevoldtægten, og stjernen indrømmede da også, at hun ikke søgte lægehjælp efter det påståede overfald.

- Som jeg hele tiden har sagt, så husker jeg ikke præcis, hvad der skete først eller rækkefølgen, sagde Heard.

Sponsoreret indhold