Hollywood30. september 2015

Ny vært på ”The Daily Show” slår Jon Stewart

Der var meget palaver, da Jon Stewart efter mange år trådte tilbage som værten for det kendte pseudo-politiske nyhedsprogram "The Daily Show". Nu ser det ud til, at den nye vært, Trevor Noah, er mere populær end sin forgænger
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/trevor_noah_-_aop_-_web1.jpg
 Foto: All Over Press

Mandag den 28. september var der premiere på den første omgang af ”The Daily Show” med den nye vært, sydafrikanske Trevor Noah, og der er kommet friske seertal på det første afsnit. Det kan tolkes som lidt nedslående nyheder for den tidligere vært, Jon Stewart.

Entertainment Weekly kan fortælle, at de amerikanske seertal viser, at hele 7.5 millioner mennesker så med, da Trevor Noah første gang skulle revse den politiske situation i værtsrollen på ”The Daily Show”.

Til sammenligning var ”kun” 3.5 seere med, da Jon Stewart sagde farvel som vært for programmet den 6. august.

Og som om, det ikke gjorde Stewart slukøret nok i forvejen, så viser de samme tal, at der blev trukket 41 % procent flere seere til i alderen 18 – 34 år, da Trevor Noah tonede frem på skærmen i programmet.

Dog kan Jon Stewart stadig blære sig med at være den vært, der har påtaget sig værtstjansen i længst tid. Stewart sad nemlig som vært for programmet fra 1999 til 2015, mens den første vært, Craig Killborn, kun var vært i to år.

Herhjemme bliver ”The Daily Show” sendt på den danske version af kanalen Comedy Central en dag efter, at det er blevet vist i USA.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/aopd-00365719.jpg
 Foto: All Over Press

Jon Stewart kan på en måde se sig slået af sin afløser som vært for "The Daily Show". (Foto: AOP)

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png

Sponsoreret indhold