WHAT?! Jon Stewarts mærkværdige nye job

Har du savnet Jon Stewart humoristiske kommentarer? bare rolig, han er tilbage. (Foto: AOP)

Har du savnet Jon Stewart humoristiske kommentarer? bare rolig, han er tilbage. (Foto: AOP)

Foto: All Over Press

Hvis du ikke kunne få nok af at se den karismatiske TV-vært Jon Stewart - kendt fra "The Daily Show" - på tv, er der godt nyt, hvis du altså er fan af wrestling.

Jo, den er god nok. Eonline.com skriver, at den amerikanske tv-vært skal være vært for wrestlingorganisationen WWE’s sommerevent, som hedder ”SummerSlam”.

Det er ellers relativ kort tiden siden, at Stewart overdrog stafetten i et spektakulært afskedsshow af ”The Today Show” til Trevor Noah.

Men åbenbart kan Jon Stewart ikke få nok at værtsrollen, siden han allerede på søndag skal sende for WWE’s sommerbegivenhed.

Hvis du synes, at wrestling ligger alenlangt fra tjansen som satirisk revser af nyhedsfladen, så har Jon Stewart faktisk i mange år været fan af sporten. Derfor kommer det nok ikke som nogen overraskelse for alle, at den 52-årige Stewart kunne finde på at påtage sig det job.

Stewart, der også har prøvet kræfter som forfatter, skuespiller og instruktør, har officielt trukket sig tilbage den 6. august, men får åbenbart abstinenser efter at være foran kameraet.

Hvad gad du ellers godt se Jon Stewart være vært for?

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close