Hollywood30. august 2018

Yes! Ny trailer for "Riverdale" lover godt for tredje sæson

Den første trailer for den kommende sæson af "Riverdale" er netop blevet offentliggjort, og fans kan godt begynde at glæde sig!
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/2b72cbb0a7574e89e8296bec68af6f3aa1610274.jpg
 Foto: Promo

Der er mindre en halvanden måned til, den tredje sæson af "Riverdale" får premiere - og allerede nu kan fans fordrive ventetiden med et smugkig.

En ny trailer for den kommende sæson er netop blevet offentliggjort, og den lover godt.

Artiklen fortsætter under videoen.

I den præcis 30 sekunder lange trailer får vi blandt andet et glimt af Archie (spillet af KJ Apa) i fængsel, Alice (Mädchen Amick) og FP (Skeet Ulrich) i seng sammen og Jughead (Cole Sprouse), der opdager noget virkelig skummelt.

Den tredje sæson af "Riverdale" får premiere i USA den 10. oktober, og allerede dagen efter vil man kunne se afsnittet på Netflix.

KJ Apa har tidligere afsløret detaljer om den kommende, tredje sæson.

- Vi starter med at se Archie tiltalt for mordet på Cassidy Bullock, og han slog hende tydeligvis ikke ihjel, for vi så Andre, Veronicas chauffør, slog ham ihjel. Så vi starter sæsonen i retten. Det er et varmt og svedigt retslokale. Det er den varmeste sommer, som Riverdale nogensinde har opleve. Vi får se, om Archie skal i fængsel eller ej, fortalte KJ Apa dengang til Seventeen.

I interviewet med Seventeen fortalte KJ Apa også, at det kommer til at gå dårligt mellem Archie og Veronica.

- Jeg tror, at risikoen for at han skal i fængsel i mange år, går ud over hans forhold med mange af de andre, fordi han ikke har mulighed for at se dem. Der er en konfrontation mellem Archie og Veronica, hvor hun vil besøge ham i fængslet, og han ikke har lyst til, at hun skal komme, fordi miljøet i fængslet ikke er det bedste for en person som Veronica, afslørede KJ.

Sponsoreret indhold