Kvinderne vil renses: Ny kamp mod Cosby

Bill Cosby bliver sagsøgt. (Foto: All Over)

Bill Cosby bliver sagsøgt. (Foto: All Over)

All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: Cosby er en 'dead man walking'. Nu går to kvinder i direkte kamp mod 'Dr. Huxtable' og kræver total offentlig indsigt i sagsakterne - så de selv kan blive renset.

Indtil for blot et par uger siden, havde Amerika glemt alt om Cosbys mange voldtægter. Indtil retten i Pennsylvania offentliggjorde dele af et retsdokument fra 2005 forrige uge, hvor i Cosby indrømmer, at han gav en kvinde nervemedicin med henblik på at have sex med hende. Og så brød helvede atter løs for Cosby. Et helvede han vel og mærket selv har skabt.

Tirsdag kunne Los Angeles Times afsløre, at to kvinder, Beth Ferrier og Rebecca Lynn Neal, nu kræver alle sagens akter fremlagt. De mener nemlig, at Cosby slipper for let ved at fortælle, at kvinderne selv ville tage det sløvende nervemedicin.

- Vi stopper ikke, før sandheden kommer frem. Det er vigtigt for verden at vide, at Cosby jagtede mig som et monster. I de nye dokumenter indrømmer Cosby, at han havde sex med mig i Denver, siger Ferrier til L.A. Times. 

Både Ferrier og Neal bliver nu repræsenteret af en sand stjernadvokat, den kendte Gloria Allred. Og hun siger, at ingen af de 17 kvinder, hun repræsenterer nogensinde frivilligt har indtaget pillerne Quaaludes for at have frivillig sex med Cosby.

Beth Ferrier hævder, at Cosby puttede pillerne i hendes kaffe.

Det er værd at bide i, at disse kvinder ikke sagsøger Cosby - men simpelthen vil have alle retsdokumenter i sagen fra 2005 offentliggjort. Fordi de mener, at det kommer til at fremstå som om, at de frivilligt have sex med ham. 

- Han inviterede mig til et show (i 1986, red.) og jeg vågnede først op dagen efter, da min roommate fandt mig næste aften, forklarer Rebecca Neal,  der brød sammen i tårer foran rullende kamaeraer forleden i USA.

Du kan læse meget mere om Cosby-skandalen i papirudgaven af SE og HØR torsdag.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close