Hollywood12. oktober 2017

Ny "Fifty Shades of Grey"-bog på vej

Forfatteren E.L. James har netop bekræftet, at en femte bog i "Fifty Shades"-serien er på vej
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/26.02911344.jpg
 Foto: All Over Press

Hvis du ikke kan få nok af Anastasia Steele og Christian Grey, kan du godt glæde dig.

Forfatteren bag de populære erotiske romaner, E.L. James, har netop offentliggjort på sin Instagram, at der kommer en femte bog i serien. Den kommer til at bære titlen "Darker: Fifty Shades Darker as told by Christian".

Triologien "Fifty Shades of Grey", "Fifty Shades Darker" og "Fifty Shades Freed" handler om mødet mellem den generte studine Anastasia Steele og rigmanden Christian Grey. De indleder et forhold, og det viser sig, at rigmanden er til pisk og håndjern. Triologien er fortalt fra Anastasia Steeles synspunkt.

I juni 2015 udkom der en fjerde bog i serien. Den hed slet og ret "Grey", og her bliver den samme historie så fortalt fra Christian Greys synspunkt.

Den femte bog er ligeledes fortalt fra den mandlige hovedpersons synspunkt, og forfatteren har altså netop bekræftet, at den er på trapperne.

Artiklen fortsætter under billedet.

- Hej alle. Jeg er glad for at kunne fortælle, at "Darker: Fifty Shades Darker as told by Christian" udkommer i USA og Storbritannien den 28. november 2017. Andre lande vil følge snart. Jeg håber, I kan li' det. Kærligst, lød forfatterens hilsen til sine 630.000 følgere på Instagram.

E.L. James' bøger har solgt over 125 mio. eksemplarer på verdensplan og er i Storbritannien den hurtigst sælgende paperback nogensinde.

I 2015 blev den første af bøgerne filmatiseret med Dakota Johnson og Jamie Dornan i hovedrollerne. Den anden film i rækken, "Fifty Shades Darker" havde premiere i februar i år, og de to film har tilsammen generet 5,8 mia. kr.

Den sidste film i rækken, "Fifty Shades Freed", har premiere februar 2018.

I galleriet kan du komme med til filmoptagelserne.

Nye optagelser til "Fifty Shades of Grey" med Jamie Dornan og Dakota Johnson

Sponsoreret indhold