Hollywood2. juni 2015

Godt nyt, fans! Nu kommer ny Fifty Shades-bog

Den fjerde bog i serien om Christian Grey og Anastasia Steele får premiere lige om lidt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/30.3079661.jpg
 AOP

Hvis du er én af dem, der ikke kan få nok af den erotiske fortælling om Christian Grey og Anastasia Steele, er der god grund til at glæde sig lige nu.

For fjerde bog i serien er lige på trapperne og forventes at udkomme 18. juni.

Den nye bog får blot titlen ’Grey'.

Det afslørede forfatteren E.L. James ifølge det amerikanske medie The Guardian på sin Twitter-profil.

Og der er også noget at glæde sig til, hvis du længe har drømt om at lære den mystiske Mr. Grey bedre at kende. For hvor de tre forgående bøger er blevet fortalt ud fra den unge Anastasia Steeles synspunkt, er fjerde bog en fortælling fortalt af netop Mr. Grey.

Her vil han ifølge forfatteren afsløre, hvordan han blev en succesfuld forretningsmand i en alder af blot 27 år, og hvorfor han har et ’rødt smertefuldt rum’ til sine sexlege. Bogens første ord er ”Denne bog er dedikeret til alle de læsere, der har spurgt og spurgt og spurgt...” - med hentydning til de mange fans, der netop har ønsket at finde ud af mere om mystiske Mr. Grey.

- Christian er en kompleks karakter. Læserne har altid været fascineret af hans lyster, motivation og hans fortid. Alle, der har været i et forhold ved, at der altid er to sider af samme historie, siger den succesfulde forfatter E.L. James.

’Fifty Shades of Grey’ er blevet en succes over hele verden, siden første bog udkom i 2011.

Indtil videre er der solgt svimlende 125 millioner eksemplarer af de tre bøger. I februar havde første film premiere. Den indtjente på rekordtid svimlende 338,4 millioner dollars på verdensplan - svarende til over to milliarder danske kroner.

Sponsoreret indhold