Hollywood 30. maj 2018

Fødte for to uger siden: Nu viser Chrissy Teigen sine strækmærker frem

Chrissy Teigen er ikke tilfreds med, at hun har fået strækmærker, efter hun for et par uger siden fødte sin søn - alligevel vælger hun at vise "tigerstriberne" frem på sin Instagram story
Foto: All Over Press

Forrige uge afslørede modellen Chrissy Teigen, 32, at hun og hendes musikermand, 39-årige John Legend, var blevet forældre for anden gang.

Livet som nybagt mor er langt fra så lyserødt, som det måske virker til på diverse sociale medier, og en hudløst ærlig Chrissy Teigen er med til at vise, at mor-livet også kan være alt andet end glamourøst.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I går viste hun således sine strækmærker frem på sin Instagram story.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Instagram / chrissyteigen

Chrissy Teigen viser sine strækmæker frem. Foto: Instagram / chrissyteigen

Modellen har sat en tudbrølende emoji til det korte klip, hvor hun viser sine "tigerstriber" frem.

- Neeej, jeg syntes ellers, jeg gjorde det så godt med mine cremer. Mine hofter!, siger en forfærdet Chrissy Teigen i klippet.

Modellen har også tidligere vist et billede frem, hvor hun står i et par utroligt lidt flatterende par net-trusser, som man får udleveret på hospitalet, efter man har født.

- Jeg kan bekræfte, at livet efter fødslen er 90 procent bedre, når du ikke brister helt til numsehulet. Babydreng: 1. Luna: 0, skrev Chrissy Teigen på sin Twitter.

Parret har tidligere løftet sløret for, at de havde fertilitetsproblemer, og derfor kom Luna til verden ved hjælp af IVF.

- At få en baby er en stor udfordring for et par og at gennemgå det sammen styrker båndet mellem jer, for hvis I overlever det (at få et barn, red.), så ved I, at I kan klare alt, fortalte John Legend til Cosmopolitan i august 2017.

- Vi er heldige, at vi lever i en tid, hvor vi kan undfange på andre måde. IVF-behandlinger gav os Luna, og forhåbentlig vil det give os et par fantastiske stykker mere, lød det yderligere fra sangeren.

Artiklen fortsætter under billedet.

Time for a zoo visit! #LunasFirstTour

Et opslag delt af John Legend (@johnlegend) den

Chrissy Teigen har også altid givet udtryk for, at hun ønsker mange børn.

- Vi vil gerne have mange børn, har hun tidligere fortalt til Us Weekly.

- Når det sker, så sker det. For os var det svært, fordi han er på turné så ofte, og jeg arbejder. Folk tror, det sker uden problemer, men stjernerne skal stå lige på himlen for, at man får en baby. Så når det sker... så bliver vi SÅ glade, sagde hun yderligere.

Modellen har også tidligere fortalt, at hun fik en fødselsdepression, efter hun fødte datteren Luna i foråret 2016.

Det afslørede hun i en klumme bragt i magasinet Glamour.

- Jeg havde ondt i lænden, mine skuldre og selv i mine håndled. Jeg havde ingen appetit og en meget kort lunte, skriver hun blandt andet.

- Jeg kunne ikke finde ud af, hvorfor jeg var så ulykkelig. Jeg skyldte skylden på træthed og på, at jeg var ved at lære den nye rolle som mor.

Efter måneder med uforståelige smerter og irritationer søgte supermodellen til sidst hjælp i december.

- Jeg kiggede på min læge med hævede øjne, fordi jeg var så træt af at gå rundt med smerter, snerre, kaste op og ikke have noget energi eller være i stand til at kunne nyde livet, skriver hun i klummen.

- Min læge listede symptomerne op. Jeg fik diagnosen angst, og at jeg var ramt af en efterfødselsdepression.

Lægen ordinerede antidepressiv medicin til Teigen, som siden har brugt sine venner og sin familie til at sætte ord på de overvældende følelser.

- Jeg står frem, fordi folk skal vide, at det kan ramme alle. Man skal ikke føle sig flov eller alene.

- For at være ærlig havde jeg allerede brug for hjælp, allerede inden Luna kom til verden, skriver hun.

Den 31-årige undertøjsmodel giftede sig med den 38-årige oscarvindende sanger i 2013.

Sponsoreret indhold