Chrissy Teigen og John Legend afslører søns navn

John Legend lagde en kærlig hånd på sin kones struttende mave til Grammy Awards i januar.

John Legend lagde en kærlig hånd på sin kones struttende mave til Grammy Awards i januar.

Foto: All Over Press

I sidste uge blev den 32-årige model Chrissy Teigen og hendes 39-årige musikermand John Legend forældre for anden gang

Nu afslører moderen til nu to, hvad hendes nyfødte søn skal hedde. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

- Hej, verden! Det her er Miles Theodore Stephens - vi drukner i hans små pip og putterier. Vores husholdning er overvældet af kærlighed. Tak for alle jeres lykønskninger, skriver Chrissy Teigen på sin Instagram, hvor hun også viser den lille guldklump frem. 

På den røde løber til Billboard Music Awards søndag forklarede den nybagte far, hvorfor navnet blev, som det blev. 

- Vi kaldte vores første datter Luna Simone Stephens (efter sangeren Nina Simone, red.), og alle de navne vi kommer til at give til vores børn, tror jeg vil have lidt musikalsk historie over sig, forklarede John Legend til E! News

- Miles er selvfølgelig det samme navn som den store Miles Davis, og Chrissy kunne virkelig godt lide navnet Theodore, så vi satte det hele sammen og fik Miles Theodore Stephens, tilføjede stjernen. 

Da Chrissy Teigen fødte datteren Luna, der nu er to år gammel, blev hun ramt af en efterfødselsreaktion og måtte på antidepressiv medicin - nu afslører hun, at tiden efter fødslen af sønnen er gået betydeligt bedre. 

- Jeg kan bekræfte, at livet efter fødslen er 90 procent bedre, når du ikke brister helt til numsehulet. Babydreng: 1. Luna: 0, skrev Chrissy Teigen på sin Twitter.

Parret har tidligere løftet sløret for, at de havde fertilitetsproblemer, og derfor kom Luna til verden ved hjælp af IVF. 

- At få en baby er en stor udfordring for et par og at gennemgå det sammen styrker båndet mellem jer, for hvis I overlever det (at få et barn, red.), så ved I, at I kan klare alt, fortalte John Legend til Cosmopolitan i august 2017.  

- Vi er heldige, at vi lever i en tid, hvor vi kan undfange på andre måde. IVF-behandlinger gav os Luna, og forhåbentlig vil det give os et par fantastiske stykker mere, lød det yderligere fra sangeren.  

Artiklen fortsætter under billedet. 

 

Time for a zoo visit! #LunasFirstTour

Et opslag delt af John Legend (@johnlegend) den

Chrissy Teigen har også altid givet udtryk for, at hun ønsker mange børn.

- Vi vil gerne have mange børn, har hun tidligere fortalt til Us Weekly

- Når det sker, så sker det. For os var det svært, fordi han er på turné så ofte, og jeg arbejder. Folk tror, det sker uden problemer, men stjernerne skal stå lige på himlen for, at man får en baby. Så når det sker... så bliver vi SÅ glade, sagde hun yderligere. 

Modellen har også tidligere fortalt, at hun fik en fødselsdepression, efter hun fødte datteren Luna i foråret 2016.

Det afslørede hun i en klumme bragt i magasinet Glamour.

- Jeg havde ondt i lænden, mine skuldre og selv i mine håndled. Jeg havde ingen appetit og en meget kort lunte, skriver hun blandt andet.

- Jeg kunne ikke finde ud af, hvorfor jeg var så ulykkelig. Jeg skyldte skylden på træthed og på, at jeg var ved at lære den nye rolle som mor.

Efter måneder med uforståelige smerter og irritationer søgte supermodellen til sidst hjælp i december.

- Jeg kiggede på min læge med hævede øjne, fordi jeg var så træt af at gå rundt med smerter, snerre, kaste op og ikke have noget energi eller være i stand til at kunne nyde livet, skriver hun i klummen.

- Min læge listede symptomerne op. Jeg fik diagnosen angst, og at jeg var ramt af en efterfødselsdepression.

Lægen ordinerede antidepressiv medicin til Teigen, som siden har brugt sine venner og sin familie til at sætte ord på de overvældende følelser.

- Jeg står frem, fordi folk skal vide, at det kan ramme alle. Man skal ikke føle sig flov eller alene.

- For at være ærlig havde jeg allerede brug for hjælp, allerede inden Luna kom til verden, skriver hun.

Den 31-årige undertøjsmodel giftede sig med den 38-årige oscarvindende sanger i 2013.

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close