Hollywood6. december 2017

Efter vold mod manden: Nu vil Naya Rivera skilles

"Glee"-stjernen Naya Rivera blev i forrige uge anholdt for vold mod sin mand Ryan Dorsey. Nu har hun indsendt skilsmissebegæring
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10_4.jpg
 Foto: All Over

"Glee"stjernen Naya Rivera har endnu en gang ansøgt om skilsmisse fra manden Ryan Dorsey.

Det skriver E!.

Det sker blot kort tid efter, at hun blev anholdt for vold mod gemalen.

Ifølge The Blast, der har fået adgang til retspapirerne, så søger Naya skilsmisse på baggrund af uforenelige forskelle. Hun har samtidig ansøgt om, at parret skal have fælles forældremyndighed over deres to år gamle søn Josey.

Det er ikke første gang, at parret har startet skilsmisseforhandlinger.

Naya Riveras anholdelse og sigtelse for vold kom nemlig blot få måneder efter, at Naya Rivera og Ryan Dorsey aflyste deres ellers planlagte skilsmisse.

Rivera og Dorsey startede med at date i 2010, men var fra hinanden, da hun spillede med i "Glee". I juli 2014 blev de gift.

I november 2016 meldte de så ud, at de skulle skilles.' - Efter mange overvejelser har vi taget beslutningen om at slutte vores ægteskab. Vores prioritet er og vil altid være vores smukke søn, som vi har sammen. Vi vil fortsætte med at være fantastiske forældre for ham. Vi beder om respekt og privatliv for vores familie under denne vanskelige tid, skrev parret i en pressemeddelelse dengang.

Risikerer fængsel

Den voldsanklage, som Naya Rivera har fået på halsen, efter hun i forrige weekend udøvede vold mod gemalen Ryan Dorsey, kan i værste tilfælde sende hende i fængsel.

Bliver Naya Rivera dømt for de forhold, som hun er sigtet for, kan dommeren nemlig vælge at straffe hende med et års fængsel. Alternativt kan hun slippe med en bøde på 500 dollars. Naya Rivera har ikke selv været ude at udtale sig om hverken skilsmisse eller voldsanklage. Se flere af de kendtes forbryderbilleder i galleriet herunder

Se de kendtes "mugshots"

Sponsoreret indhold