Hollywood27. november 2017

"Glee"-stjerne anholdt for vold mod sin mand

Naya Rivera, der blev berømt som Santana Lopez i TV-serien "Glee", blev i weekenden anholdt og sigtet for vold mod sin mand, Ryan Dorsey
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/udklip_112.jpg
 Foto: Kanawa County Police Department

"Glee"-stjernen Naya Rivera blev i weekenden anholdt og sigtet for vold mod gemalen Ryan Dorsey, som hun har været gift med i tre år.

Det skriver E!.

Episoden skulle være sket, da Naya var ude at gå tur sammen med Ryan Dorsey og deres to-årige søn, Josey. Her har Naya angiveligt slået gemalen i hovedet.

Skænderiet mellem de to skulle være opstået, da de havde et skænderi omkring deres søn.

Anholdelsen og sigtelsen for vold kommer blot få måneder efter, at Naya Rivera og Ryan Dorsey aflyste deres planlagte skilsmisse.

Rivera og Dorseystartede med at date i 2010, men var fra hinanden, da hun spillede med i "Glee". I juli 2014 blev de gift.

Artiklen fortsætter efter billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.5528422ix.jpg
 Foto: All Over Press

Sådan så det ud for Naya Rivera og Ryan Dorsey, da deres ægteskab stadig fungerede. (Foto: All Over)

I november 2016 meldte de så ud, at de skulle skilles. - Efter mange overvejelser har vi taget beslutningen om at slutte vores ægteskab. Vores prioritet er og vil altid være vores smukke søn, som vi har sammen. Vi vil fortsætte med at være fantastiske forældre for ham. Vi beder om respekt og privatliv for vores familie under denne vanskelige tid, skrev parret i en pressemeddelelse dengang. Bliver Naya Rivera dømt for de forhold, som hun er sigtet for, så kan hun risikere at få op til et års fængsel og en bøde på 500 dollars.

Ikke den eneste "Glee"-stjerne med problemer

Naya Rivera er langt fra den eneste "Glee"-stjerne, der har været på kant med loven i år.

I oktober erklærede Mark Salling, der spillede Noah Puckermann iTV-serien "Glee", sig skyldig i anklager om, at han har været i besiddelse af børneporno. Den 35-årige skuespiller står nu til fire til syv års fængsel. Us Magazine har fået adgang til retsdokumenter, hvor Salling i et forlig accepterer en straf på fire til syv års fængsel. Anklagemyndigheden havde krævet op til 20 års fængsel. Udover fængselsstraffen skal hans navn desuden stå i et register over seksualforbrydere, og han må ikke kommunikere med unge under 18, med mindre de er under opsyn af deres forældre eller en værge. Når han engang bliver løsladt skal han holde sig mindst 30 meter fra skolegårde, parker, offentlige svømmebassiner, legepladser og spillearkader. Yderligere skal han betale erstatning på over 300.000 kr. til hver af de ofre, der måtte kræve det, ligesom han skal deltage i et behandlingsforløb for seksualforbrydere. Desuden vil hans løsladelse være "under opsyn" i 20 år. I toppen af artiklen kan du se Naya Riveras forbryderbillede fra hendes anholdelse. I galleriet herunder kan du se andre kendtes forbryderbilleder.

Se de kendtes "mugshots"

Sponsoreret indhold