Hollywood6. april 2018

Lamar Odom efter rehab: Nu vil han sælge cannabis

Khloé Kardashians eks springer nu ud som forretningsmand
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.8974314dw.jpg
 Foto: All Over Press

Lamar Odom, 38, der tidligere har været gift med "Keeping Up With the Kardashians"-stjernen Khloé Kardashian har fået en idé, der skal vende hans nedtur til optur.

Den pensionerede basketspiller blev i 2015 fundet bevidstløs på et bordel i delstaten Nevada i USA, efter han han havde taget for mange stoffer og drukket for meget alkohol.

Den vilde bytur var kulminationen på en lang årrække med et liv i overhalingsbanen, og efter det tjekkede Odom ind på rehab.

Her hjalp cannabis ham igennem rehabiliteringsforløbet, der skulle hjælpe ham af med hans kokainafhængighed.

Derfor vil Khloé Kardashians eks nu lancere et firma, der sælger cannabisprodukter under navnet Rich Soil Organics. Det skriver amerikanske Us Weekly.

Fra årsskiftet har det i delstaten Californien været lovligt for personer over 21 år at købe, ryge og spise cannabis.

- Lamar går ind i cannabis-industrien, fordi marihuana hjalp ham så meget med at komme sig, fortæller en kilde til Us Weekly.

- Da jeg var i rehab, opdagede jeg, at visse variationer understøtter dit velvære, har Lamar Odom fortalt til The Blast.

- Venner, kollegaer og holdkammerater spurgte mig om, hvilke løsninger jeg brugte, da jeg skulle komme mig, og så var det, at Rich Soil Organics så dagens lys, tilføjer den nyslåede forretningsmand.

- Det er det perfekte tidspunkt at tilbyde disse cannabis-løsninger til offentligheden, som måske gennemgår de samme kropslige problemer, som jeg har haft.

Ifølge Us Weekly lanceres Lamar Odoms produkter senere på året og kommer til at bestå af blomster, koncentrater, ekstrakter og andre infusioner.

Det er ingen hemmelighed, at Lamar Odom, der tidligere var gift med Khloé Kardashian, har haft alvorlige problemer med stoffer.

Men det er de færreste der ved, at hans problemer startede lang tid inden, han overhovedet mødte Khloé og blev en del af Kardashian-familien.

I et interview med Player's Tribune fortalte Lamar nemlig, at hans store misbrug allerede startede i 2006.

Og at det var en tragisk hændelse, der startede det hele.

Hans lille søn, som han havde fået sammen med sin daværende kæreste, døde nemlig, mens han sov.

- Jeg tror, at alt det med stofferne startede i det øjeblik. Du ved slet ikke, hvorfor du gør det på det tidspunkt, men jeg tror, at du gør dig selv til misbruger på grund af de ting, som du går igennem, fortalte Lamar i interviewet.

Ni år senere kom døden så pludselig meget tæt på for den tidligere baskeballspiller, da han i 2015 havde festet i flere dage med både stoffer og alkohol i Las Vegas.

Artiklen fortsætter efter billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/30.1872256.jpg
 Foto: All Over

De vilde dage blev kulminationen på en lang årrække med et liv i overhalingsbanen for Lamar Odom. Han var blevet verdenskendt efter han giftede sig med Khloé Kardashian, og han var en fast del af TV-programmet "Keeping Up With The Kardashians".

- På det tidspunkt i mit liv tog jeg coke hver dag. Stort set hvert sekund af den fritid, jeg havde, brugte jeg på coke. Jeg kunne ikke kontrollere det, siger han også i interviewet.

I dag er Lamar heldigvis på rette spor igen. Han siger selv, at han er clean og ikke længere rører stoffer. Han er også kommet sig efter bruddet med Khloé Kardashian, som ellers stormede til hospitalet for at være ved hans side, da det var kritisk, på trods af deres forestående skilsmisse.

Lamar Odom og Khloé Kardashian blev officielt skilt i december 2016.

Sponsoreret indhold