Se fotoet! Mathilde Gøhler i nærkontakt med Christiano Ronaldo

Foto: All Over

At Mathilde Gøhler efterhånden er en Danmarks mest populære modeller er ingen hemmelighed. Remees unge kæreste, der er mor til parrets datter Kenya, rejser rundt i verden, hvor hun skyder den ene kampagne efter den anden.

Den nordjyske kvinde bliver ofte booket til bikini- eller undertøjskampagner, men på et af sine seneste jobs, var det en noget mere tildækket Mathilde, der badede sig i blitzlys.

24-årige Gøhler er nemlig en del af det portugisiske tøjmærke Sacoor Brothers nye reklame. Og det er bestemt ikke hvem som helst, der holder Mathilde ved selskab på de flotte billeder.

Fodboldstjernen Christiano Ronaldo er den mandlige model, og han har selv delt et foto af ham og Mathilde på sin Instagramprofil.

Fotoet har desuden givet Remee anledning til at være sjov på de sociale medier. Han har lagt selvsamme billede op med teksten:

Sacoor Brothers beskriver sig selv som et brand, der har eksisteret i 26 år. Tøjmærket er vokset, fordi det har defineret trends og tilbudt skræddersyede løsninger.

Nyd de hede fotos af Mathilde Gøhler:

Galleri: Mathilde Gøhler viste flotte former på Ibiza

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close