Nyheder22. december 2016

Se fotoet! Mathilde Gøhler i nærkontakt med Christiano Ronaldo

Mathilde Gøhler kom helt tæt på fodboldspilleren Christiano Ronaldo i en eksklusiv modekampagne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.08202690.jpg
 Foto: All Over

At Mathilde Gøhler efterhånden er en Danmarks mest populære modeller er ingen hemmelighed. Remees unge kæreste, der er mor til parrets datter Kenya, rejser rundt i verden, hvor hun skyder den ene kampagne efter den anden.

Den nordjyske kvinde bliver ofte booket til bikini- eller undertøjskampagner, men på et af sine seneste jobs, var det en noget mere tildækket Mathilde, der badede sig i blitzlys.

24-årige Gøhler er nemlig en del af det portugisiske tøjmærke Sacoor Brothers nye reklame. Og det er bestemt ikke hvem som helst, der holder Mathilde ved selskab på de flotte billeder.

Fodboldstjernen Christiano Ronaldo er den mandlige model, og han har selv delt et foto af ham og Mathilde på sin Instagramprofil.

Getting into the spirit of the season with Sacoor Brothers! We are celebrating this magical season with elegance and style to look your best for your special occasions. Shop www.sacoorbrothers.com for the best styles for you and your gift list!

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Dec 20, 2016 at 10:59am PST

Fotoet har desuden givet Remee anledning til at være sjov på de sociale medier. Han har lagt selvsamme billede op med teksten:

Sacoor Brothers beskriver sig selv som et brand, der har eksisteret i 26 år. Tøjmærket er vokset, fordi det har defineret trends og tilbudt skræddersyede løsninger.

Nyd de hede fotos af Mathilde Gøhler:

Galleri: Mathilde Gøhler viste flotte former på Ibiza

Sponsoreret indhold