Hollywood 13. august 2015

Hvordan har du råd til den, skat?: Afflecks barnepige forager i USA

Ben Afflecks barnepige fører sig frem, og det forarger i Los Angeles.
All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: Arbejdsløs barnepige køber Lexus-sportsvogn.

Der er vidst noget, der ikke stemmer her. Ikke destomindre har Ben Afflecks 'lover-girl', barnepigen Christine Ouzounian anskaffet sig en ny Lexus-sportsvogn med et prisskilt, der siger $43,000 - altså 290.000 danske kroner. Den lækre bil kan beskues på Lexus' hjemmeside her.

Selvom det måske ikke lyder af meget med danske bil-ører, så skal man huske, at det i bil-billige Amerika betragtes som en meget dyr øse.

Og det hænger ikke helt sammen med 28-årige Ouzounians arbejdsløse status. Hun blev fyret af Jennifer Garner, da Garner fandt ud af, at Ben Affleck havde noget kørende med Christine.

Derfor blev Christine gjort til grin onsdag i USA. TV-værterne på den lokale FOX 11-station undrede sig voldsomt i dagens udsendelse.

- Hvordan har arbejdsløse barnepiger råd til helt nye sportsvogne, spugte værterne ironisk og viste dagens billeder, hvor Christine fører sig frem i sin nye luksus-bil.

Ifølge TV-showet 'Entertainment Tonight' skrev Ouzounian endda:

- Keep calm and meet my new drop top Lexi på sin nu private Instagram-konto.

Naturligvis forestiller mange sig, at det er Ben Affleck, 42, der har betalt for den funklende Lexus.

Sagen kommer blot en dag efter, at avisen New York Post kunne afsløre, at Christine i al hemmelighed var ombord på et privatfly med Affleck og NFL-stjernen Tom Brady fra Bahamas til Las Vegas, Nevada allerede i juni. Altså før skilsmissen mellem Jennifer Garner, 43, og Ben Affleck, 42 blev en realitet. Dermed tyder alt altså på, at Christine bar en del af skylden for skilsmissen.

Bens talsmænd forsøgte ellers onsdag at afvise historien ved at sige, at der var mange andre ombord på privatflyet, og at Christine simpelthen hjalp Ben som personlig assistent i forbindelse  med en poker-tunering i 'Sin City'.

Der er dog ikke mange, der tror på Afflecks skøre historier. 

Jennifer Garner er efter sigende rasende og vil slet ikke tale med Ben.

Hendes folk har nægtet overhovedet at kommentere sagen.

Sponsoreret indhold