Hollywood 9. juli 2018

Nu svarer Ariana Grande på sin forlovedes joke om Manchester-terror

- Det var uheldigt, men han mente det ikke ondt, siger Ariana Grande om Pete Davidsons terror-joke
Foto: All Over Press
    Den amerikanske sangfugl Ariana Grande er splittet mellem sin forlovede, komikeren Pete Davidson, og de efterladte efter bombeangrebet i Manchester.  
  Det var den 22. maj om aftenen sidste år, at den 22-årige selvmordsbomber Salman Abedi udløste en sprængladning, kort efter at Ariana Grandes koncert i Manchester Arena var slut.   Og dermed har den 22. maj 2017 indskrevet sig i britisk historie som datoen for det værste terrorangreb i Storbritannien siden det koordinerede bombeangreb i London i 2005.   Ariana Grande stadig stjerneforelsket i Pete Davidson,  og var der 100 meter løb i parforhold, ville de besejre Usain Bolt med flere længder, men Ariana er havnet i lidt af et dilemma på grund af sin forlovedes hang til kække bemærkninger.   I efteråret sidste år, længe før han og Ariana Grande havde øjne for hinanden,  lavede han en joke om terrorangrebet i Manchester Arena der kostede 22 mennesker, herunder flere børn, livet og sårede endnu flere.  
  Joken omhandlede Ariana Grandes popularitet i relation til terrorangrebet.   - Nu må Ariana Grande vide, hvor populær hun er, for der har da aldrig været et terrorangreb i forbindelse med en Britney Spears-koncert, sagde Pete Davidson.   Og nu, da Ariana Grande er blevet forlovet med Pete Davidson, bliver debatten om hans joke genoplivet af både ofre for terrorangrebet og efterladte til nogle af de omkomne.   - Det er hjerteskærende og forkasteligt, og han bør give en offentlig undskyldning, siger moderen til den omkomne 15-årige teenagepige Olivia Campbell-Hardy.   Jade Clough, der er en af de overlevende kalder også joken 'aldeles forkastelig', og hun siger, at terrorangrebet fortsat plager hende psykisk hver eneste dag.   - Det er ikke noget, man laver sjov med. Det var et terrorangreb rettet mod børn, og man laver ikke sjov med den slags fra en stand up-scene.   Ariana Grande har selv tidligere i et interview med CNN, sagt, at hun lider af PTSD på grund af tragedien.  
  Flere af hendes fans er nysgerrige omkring, hvordan hun tolker situationen, nu hun er blevet kæreste med Davidson, og nu er hun gået på Twitter for at sige sin mening.   - Det har været meget hårdt og konfliktfyldt. Han bruger humor for at hjælpe folk med at få det bedre med alle de ting, der er fucked op i denne verden. Det er individuelt, hvordan den enkelte forholder sig til traumatiske oplevelser. Jeg synes bestemt ikke det var morsomt. Det skete for mange måneder siden, og hans hensigter var aldrig ondsindede, men de var uheldige, skriver Ariana Grande.  
  Hun var også på Twitter kort efter terrorangrebet i maj sidste år.   - Ødelagt. Jeg beklager af hele mit hjerte. Jeg har ikke ord for, hvad jeg føler, skrev hun.  
  Hun udskød de sidste ti koncerter på sin Europa-turné.   Små 14 dage efter vendte hun tilbage til Manchester, hvor hun sammen med navne som Justin Bieber, Robbie Williams, Miley Cyrus og Katy Perry optrådte ved en mindekoncert, der blev overværet af 60.000 og som samlede 25 millioner kroner ind til ofrene og de efterladte.   - Jeg elsker jer Manchester, råbte Ariana Grande fra scenen ved den lejlighed.  
 
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
 
 

Sponsoreret indhold