Nu skal du ikke vente ret meget længere på ”House of Cards”

Frank Underwood er efter alt at dømme snart tilbage på din skærm

Frank Underwood er efter alt at dømme snart tilbage på din skærm

(Foto: David Giesbrecht for Netflix)

Der er endnu ikke kommet nogen officiel premieredato for fjerde sæson af Netflix-hitserien ”House of Cards”, men alt tyder på, at vi igen kan følge Frank Underwoods magtkampe i Det Hvide Hus til februar.

For nogle dage siden tweetede hovedrolleindehaveren Kevin Spacey, at holdet er ved at være færdige med optagelserne til den kommende sæson.

Derudover kan inkarnerede ”House of Cards”-fans huske, at de tre forrige sæsoner alle blev gjort tilgængelige på streamingstjenesten i februar. Det er også én af de ting, chefredaktør på Filmz, Morten Vejlgaard Just fremhæver, da vi beder ham vurdere sandsynligheden for en februar-frigivelse.

- Det er næsten 100 procent sikkert, at fjerde omgang "House of Cards" frigives på Netflix i februar. To ting taler for: For det første så er de tre tidligere sæsoner alle frigivet i februar. For det andet ved vi, at konkurrenten fra HBO udkommer med deres streaming-fyrtårn, sjette sæson af "Game of Thrones", i april. Netflix spiller deres trumf før for at kapre kunder, forklarer SE og HØRs faste film- og TV-ekspert.

SE og HØR forsøger at få en kommentar fra Netflix. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close