Lars Mikkelsen: Så meget minder jeg om Putin

Bagom kameraet på "House of Cards" sæson 3Med rollen som Ruslands præsident Viktor Petrov i den verdensomspændende seermagnet "House of Cards" har Lars Mikkelsen for alvor fået sit store internationale gennembrud. På mange måder minder Petrov om virkelighedens Vladimir Putin, men det er ikke ham, understreger Mikkelsen.

I galleriet nederst kan du se billeder, der går bagom kameraet på tredje sæson af "House of Cards".

LÆS OGSÅ: "House of Cards"-skabere: Vi ville kun have Lars Mikkelsen

LÆS OGSÅ: Lars Mikkelsen: Der er så meget jalousi

LÆS OGSÅ: Kevin Spacey: Lars Mikkelsen er fantastisk dygtig

- Selvfølgelig er jeg blevet inspireret af ham (Putin, red.), men det er ikke ham. Petrov er meget mere behagelig; han taler engelsk er meget bedre. Putins engelsk er forfærdeligt. Jeg kiggede selvfølgelig på Putin. Den hårde KGB-type, men jeg brugte aldrig energi på at forsøge at spille ham. Jeg er 1,90 meter høj. Han er lav. Jeg ville aldrig være i stand til at imitere ham, og det er egentlig heller ikke interessant at gøre, siger Lars Mikkelsen i et interview med den engelske avis The Independent

BBC har købt den udskilte dramaserie "1864" som Lars Mikkelsen har en mindre rolle i. Englænderne vil derfor gerne vide, hvad danskeren mener om kritikken af serien og han holder sig ikke tilbage med at lange ud efter de danske politikere.

- Det er politik, når det er værst. Serierne vi laver her (i Danmark, red.) bliver set af en tredjedel af hele befolkningen, så når man kritiserer dem som politisk parti får man opmærksomhed fra en tredjedel af befolkningen. Det er lidt trist, fordi en masse penge og tid blev brugt på den ("1864", red.). På mange måder var den meget interessant, men den fik aldrig en chance.

Lars Mikkelsen kan ses i tredje sæson af "House of Cards"

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close