Hollywood5. november 2018

Spoiler! Nu kender vi Rick Grimes' skæbne i "The Walking Dead"

Det har længe været kendt, at Andrew Lincoln ikke længere skulle være en del af TV-serien "The Walking Dead". I går blev sidste afsnit med ham i hovedrollen sendt på amerikansk TV
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tz9bqqihzzpcagxdcxgc.jpg
 Foto: AMC

SPOILER ALERT: Læs ikke videre, hvis du ikke vil vide, hvad der sker med Rick Grimes i "The Walking Dead".

I det næstsidste afsnit med Andrew Lincoln i hovedrollen i "The Walking Dead", så man, hvordan Rick Grimes blev fanget midt en kæmpe mængde zombier.

Derefter sluttede afsnittet, og seerne måtte altså vente til i går aftes med at finde ud af, hvordan historien om Rick Grimes ville ende.

I afsnittet i går startede man, hvor serien begyndte, med Rick Grimes i en hospitalsseng. Her kunne man høre Rick Grimes give sig selv lidt af en peptalk, og det var den, der gav ham kræfterne til at komme op på sin hest igen og komme væk fra zombierne.

Undervejs i afsnittet kæmpede Rick med at holde sig i live og igennem hallucinationer kunne man se minder fra hans liv.

Shane, Hershel og Sasha vendte alle tilbage i Ricks hallucinationer.

Til sidst formåede Rick at komme til den bro, der har været omdrejningspunktet i flere afsnit. Broen, som Rick selv havde færdiggjort, så han kunne redde sine venner og families liv, sprang han i luften.

Og der kunne man godt tro, at Rick var blevet sprunget i luften. Men det var ikke tilfældet.

Efterfølgende bliver han nemlig fundet af Jadis, der redder ham ved at få ham sendt afsted med en helikopter.

- Jeg prøver at redde en ven. En ven, der reddede mig, siger Jadis som det sidste til Rick Grimes.

Rick Grimes lever altså. Men han er ikke længere med i "The Walking Dead".

Og hvordan skal serien forsætte uden ham?

Aftenens afsnit slutter med, at en gruppe overlevere bliver reddet af... Judith Grimes.

Rick Grimes' datter. Selvfølgelig ikke den lille pige, der indtil videre har været med i serien, men en teenageudgave af Judith Grimes. Om det betyder, at serien endnu en gang tager et spring ud i fremtiden, må vi vente med at se. Artiklen fortsætter efter billedet
Efter Andrew Lincolns farvel til "The Walking Dead" bliver det en anden af seriens elskede karakterer, der kommer til at indtage hovedrollen. AMC har nemlig "The Walking Dead"-skuespilleren, Norman Reedus, der spiller Daryl, positionen som hovedrolleindehaver i serien. Angiveligt har AMC haft den helt store pengepung fremme for at få Reedus til at blive i serien og overtage hovedrollen.

Sponsoreret indhold