Nu forklarer Julia Roberts de behårede armhuler på den røde løber

Julia Roberts afslører nu baggrunden for, at fotografer fangede hende med behårede armhuler på den røde løber ved gallapremieren på \

Julia Roberts afslører nu baggrunden for, at fotografer fangede hende med behårede armhuler på den røde løber ved gallapremieren på "Notting Hill" i London i 1999. Billedet her er fra en premiere i Californien i juli 1999.

Foto: Mega

 
 
Der gik et gys igennem alle mode- og skønhedseksperterne, da Julia Roberts i 1999 var på den røde løber i London i forbindelse med gallapremieren på den romantiske komedie "Notting Hill", hvor Julia Roberts spillede over for charmetrolden Hugh Grant.
 
Julia Roberts så som udgangspunkt fremragende ud i en rød kropsnær kjole, der levede op til alle rød løber-kravene og fremhævede hendes langbenede, velformede krop.
 
 
Så langt, så godt.
 
 
Det var først, da Julia Roberts begyndte at vinke ud mod menneskemængden at glansbilledet - i skønhedseksperternes øjne - krakelerede.
 
'Åh, min gud'.
 
Julia Roberts armhuler var ubarberede og en lille,mørk dusk hår under hver arm tittede frem.
 
I de 20 år, der er gået siden Julia Roberts' meget omtalte optræden på den røde løber, har der været spekuleret i, om der var en mening med de behårede armhuler.
 
Nogle mente dengang, at der var tale om et feministisk stunt fra Roberts' side.
 
 
Andre troede, at det var noget, hun gjorde for at glæde sin daværende kæreste, Benjamin Bratt.
 
Ingen har i alle disse år tilsyneladende taget det skridt at spørge Roberts.
 
Ikke før i søndags hvor TV-værten Busy Philipps i sit program “Busy Tonight” havde Julia Roberts som gæst og under interviewet stillede 100.000 kroners-spørgsmålet.
 
Og der var hverken tale om et feministisk statement eller en kærlig hilsen til den daværende kæreste.
 
- Filmen står faktisk stadig helt klart i min erindring efter alle disse år på grund af netop det øjeblik, indleder Roberts.
 
 
Det var simpelthen blot en 'rød løber-fejl', fortæller Julia Roberts.
 
- Jeg havde simpelthen ikke regnet den ordentligt ud. De korte ærmer på min kjole i kombination med min vinken til publikum, gjorde, at mine armhuler blev blottet og afslørede en personlig ting om mig, siger Julia Roberts som yderligere forklaring på det uforglemmelige øjeblik.
i filmhistorien, men hun som illustration vinker ud til publikum i TV-studiet.
 
- Så der var ikke tale om noget feministisk statement, men mere tale om hvilket udtryk jeg havde - personligt - dengang, uddyber Roberts.
 
Busy Phillips var nærmest skuffet over, at der ikke var tale om et offentligt statement, fordi hun tænker at behårede armhuler både signalerer oprør og er cool.
 
Du kan se et af billederne af Julia Roberts med behårede armhuler på den røde løber her.
 
 
Roberts var sammen med Benjamin Bratt fra 1998-2001.
 
I 2002 blev hun gift med kameramanden Daniel Moder, som hun har tre børn med.
 
 
 
 
 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close