Efter baby-Dream: Nu flytter Rob ind hos Chyna igen

Foto: All Over

Så faldt Rob endelig til patten igen.

People Magazine kan i denne uge afsløre, at Rob Kardashian, 29, atter er flyttet ind hos sin forlovede, Blac Chyna, 28. Det sker ifølge det amerikanske ugeblad, efter Chyna fødte parrets første datter, Dream.

- Rob vil gerne bo med Chyna og tilbringe hver dag med Dream. Han har virkelig strammet sig an, og han virker lykkelig denne gang, siger en kilde til ugebladet og tilføjer:

- Dream har ændret hans liv.

Det er ikke mere end tre måneder siden, at Chyna var rasende over Robs ekstreme adfærd. Han flyttede ind og ud af hendes hus - og så snart der opstod en konflikt, så skred Rob.

Det er et adfærdsmønster, som han har svært ved at bryde. I nærmest et årti har Rob lidt af en depression, og han har ikke været i seriøs behandling. Det er blandt andet derfor, at hans vægt er eksploderet.

Da han fandt sammen med Chyna i 2015, begyndte kiloene dog at rasle af. Det er dog stagneret igen, og Rob har ærligt indrømmet, at det er sværere at tabe sig, end han havde regnet med. Overvægten har desuden resulteret i, at han nu lider af sukkersyge.

I midten af december kommer en hel speciel episode af parrets reality-serie, "Rob&Chyna", og her vil man kunne se Dreams fødsel. Det er meningen, at Rob og Chyna skal giftes indenfor den nærmeste fremtid. De skal dog til at arbejde hurtigt, hvis de gerne vil nå til alteret før Robs søster, Khloé. Hun er blevet forelsket i basketstjernen, Tristan Thompson, og allerede nu fortæller folk tæt på Kardashian-klanen, at et vinterbryllup ikke er at udelukke.

Det sker blandt andet for at sikre høje seertal til "Keeping Up With the Kardashians", som i snart et år har haft en katastrofal lav tilslutning fra de amerikanske TV-seere.

Se flere billeder af Rob og Chyna her:

Rob Kardashian og Blac Chyna - masser af billeder

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close