Glæd dig! Nu får Rob og Chyna deres helt eget reality-show

Foto: All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: Rob og Blac Chyna er så hotte i det amerikanske medie-billede, at E! nu giver parret deres eget reality-show.

Arbejdstitlen er slet og ret 'Rob&Chyna' og vil blive produceret af Ryan Seacrest - manden, der som bekendt også står bag alle afskygninger af 'Kardashian'-shows. Indtil videre har E! bestilt seks afsnit af serien, der naturligvis kommer til at dreje sig om Chynas graviditet.

Men den kommer stensikkert også til at berøre parrets meget anstrengte forhold til Khloé 'Coco' Kardashian - søsteren der engang var Robs et og alt. Efter Chyna kom ind i Robs liv har han stort set ignoreret sin også aldersmæssigt tætteste søster.

Kylie Jenner vil nok også blive et emne, for Chyna var nemlig kærester med Kylies eks-kæreste, Tyga. 

- Parret vil åbenhjertigt dele deres nye liv sammen, mens de forbereder sig på fødslen af deres første barn. Meget få kærlighedshistorier har skabt så meget omtale som Rob og Chyna, og vi er glade for at se Rob være så lykkelig. Vi glæder os til at dele det nye kapitel i deres liv, skriver E! i en pressemeddelse, onsdag.

Rob har uden tvivl scoret kassen på den nye serie, og det vil uden tvivl også bringe matriarken, Kris Jenner, i en ny situation. I mange år har Khloé og eks-manden Lamar understøttet Rob økonomisk, så da Kris købte et nyt hus til Rob, blev både Khloé, Kim og Kourtney rasende på deres mor, da de mente, at hendes pengegave var urimelig. Mon ikke at Khloé vil kræve, at Rob betaler de mange dollars tilbage nu - både til mor Kris og hende selv?

Indtil videre er der ingen oplysninger om, hvor vidt serien bliver bragt til Danmark. Men tidligere E!-serier som Kardashian spin-off-serien, 'I am Cait' blev købt af TLC derhjemme.

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close