Oops, she did it again! Se Britneys nye hotte scoring

Britney Spears, søndag i New York.

Britney Spears, søndag i New York.

Foto: All Over

- Oops, I did it again!

Sådan lyder Britney Spears' hitsang fra begyndelsen af 2000'erne. Og nu går hun måske og nynner den igen. For alt tyder nemlig på, at Spears, 34, har sommerfugle i maven. Hun har scoret skåret fra hendes seneste musikvideo, "Slumber Party.

Det skriver US Weekly

Således delte hugget Sam Asghari et billede af Spears og sig selv under en romatisk middag for to. Hvad der gør historien endnu bedre er, at Ashgari kort efter slettede billedet igen. Derfor kan vi kun vise et billede af Sam fra hans egen Instagram. Men det er vist også rigeligt!

Nobody could judge effort. #workyouraoff

A photo posted by Sam Asghari (@samasghari) on

Det tyder på, at der er en romance under opsejlning. Alternativt kan det tænkes, at Britney ikke havde givet tilladelse til brugen af billedet. Men dette virker usandsynligt. Ikke mindst fordi Spears-familien er notorisk kendt for nærmest at bruge vilde metoder, når Britney skal date nye fyre. Blandt andet er det velkendt, at man skal skrive under på en erklæring, der foreskriver, at man ikke må tale om Britney til andre. Sociale medier er også strengt forbudt og kan udløse et sagsanlæg.

Britney Spears gik i efteråret fra sin forlovede, Jason Trawick. Jason faldt på knæ for Spears i september 2015, men nåede altså aldrig helt op til alteret med den hotte popstjerne.

- Der var ingen tredjepart involveret. De gled bare fra hinanden, og det endte udramatisk, siger en kilde US Weekly. 

Se billeder af Britney på Hawaii med sine sønner her:

Britney på Hawaii med sønnerne

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close