Hollywood25. februar 2018

Notting Hill-stjerne død - blev kun 53

Hun spillede Hugh Grants søster i biografhittet 'Notting Hill' - nu er hun død
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/notting-hill-25022018.jpg
 Foto: All Over Press
Den britiske skuespillerinde Emma Chambers er død blot 53 år gammel. Herhjemme er hun bedst kendt for biografhittet 'Notting Hill' fra 1999.
Her spiller hun 'Honey' der er lillesøster til Hugh Grants karakter, London-boghandleren William Thacker. Han har en lille undseelig boghandel i London-bydelen Notting Hill, og pludselig en dag kommer verdens smukkeste og mest succefulde skuespillerinde, Anna Scott, spillet af underskønne Julia Roberts, ind af døren. Efter det følger en masse forviklinger, hvor Hugh Grant både når at blive forelsket i og afvise Julia Roberts, og Emma Chambers og Hugh Grants venner i filmen er med på sidelinjen til det komplicerede forhold mellem den kejtede boghandler og verdensstjernen. Det var Emma Chambers agent, der lørdag aften fortalte om den britiske skuespillerindes alt for tidlige død. Hun er ifølge agenten død af 'naturlige årsager' i en alder af blot 53 år, og dødsårsagen er ikke blevet uddybet. - Hun kommer til at blive savnet helt enormt. Hun skabte en rigdom af karakterer og efterlader sig et imponerende stykke arbejde. Hun skabte så meget latter og glæde, siger agenten. Emma Chambers var gift med skuespillerkollegaen Ian Dunn. Hun havde ingen børn. Nu har Hugh Grant på Twitter kommenteret det pludselige dødsfald:
- Emma Chambers var et meget morsomt og varmt menneske og selvfølgelig en fantastisk skuespiller. Meget sørgelig nyhed, skriver Hugh Grant. Også Topgear-stjernen, Jeremy Clarkson, der kender Emma Chambers fra hendes fødeby Doncaster, kommenterer dødsfaldet.
- Jeg er trist over at høre om Emma Chambers' død. Jeg kendte hende, da hun var barn i Doncaster. Hun var meget morsom, skriver Jeremy Clarkson.
null

Sponsoreret indhold