Hollywood21. juni 2017

Harry Styles single igen

Har droppet sin blogger-kæreste
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/harry_1.jpg
 Foto: All Over Press

Så kan tusinder af piger ude i den ganske verden godt lægge lommetørklæderne igen.

Det tidligere One Direction-medlem, Harry Styles, er ledig på markedet igen og fri af tidligere forhold, som man siger.

Flere medier, Metro.co.uk og j-14.com, beretter, at Harry Styles har sagt 'tak for mad og mode' til bloggeren Tess Ward, der blogger om netop de to emner.

Det var oprindelig deres fælles interesse for netop mad og mode, der bragte dem sammen, men lige som en en fejlslagen soufflé er forholdet nu angiveligt faldet helt sammen.

Deres forhold blev offentligt kendt først i maj måned, men blev aldrig bekræftet af de to.

Tess Ward var dog udsat for så stort had på de sociale medier på grund af forholdet, at hun på at tidspunkt sagde fra og gjorde sin Instagramprofil privat og tog en pause fra de sociale medier, hun ellers lever af og kunne komme til at leve væsentligt bedre af med et forhold til Harry, hvilket ville få hendes blogindlæg til at have en helt anden vægt og interesse.

Men sådan skulle det ikke gå.

Ifølge j-14.com er Tess, der til daglig bor i London, mens Harry har hjemme i USA, sønderknust.

- Hun er utrøstelig. Hun elsker Harry og finder ham vildt attraktiv. Samtidig elsker hun al den opmærksomhed, hun har fået på grund af forholdet. Hendes brand handler om synlighed, og det har hun fået i en grad, hun ikke kunne forudse, siger en kilde til j-14.com.

Harry Styles har ikke kommenteret bruddet.

Han skal snart i gang med at promovere filmen 'Dunkirk' som han har en rolle i, og senere kalder hans solo-tour. Den bringer ham til Royal Arena i København den 19. marts næste år.

Galleri med Harry Styles:

Harry Styles - billeder kun af ham

null

Sponsoreret indhold