Netflix advarer mod farlig "Bird Box"-udfordring

Netflix-filmen \

Netflix-filmen "Bird Box" fik premiere den 21. december og er instrueret af danske Susanne Bier.

Foto: MEGA

Netflix-filmen "Bird Box" med Sandra Bullock i hovedrollen er på alles læber, efter filmen fik premiere på streamingtjenesten lige inden jul. 

I filmen, der er instrueret af danske Susanne Bier, kæmper Bullocks karakter Malorie Hayes for at overleve med sine to børn - der er dog lige den "hage", at moderen til to skal gøre det med bind for øjnene, for ellers risikerer hun og hendes børn at se den dødbringende "force".

Og det er netop bindene for øjnene, der har inspireret en masse "Bird Box"-fans til at efterligne scener fra filmen under hashtagget #BirdBoxChallenge.

Artiklen fortsætter under videoen. 

Det er især ovenstående video, som Kim Kardashian også har fremhævet, der går sin sejrsgang på nettet. 

I klippet ser man en far rende rundt med bind for øjnene med sine to børn. Legen er meget sjov, indtil det yngste barn klasker ind i en væg. 

Det har fået nettet til at eksplodere med hashtagget #BirdBoxChallenge, hvor fans forsøger at gøre forskellige ting med bind for øjnene. 

Men trenden får nu Netflix til at udstede en advarsel. 

Artiklen fortsætter under tweetet. 

- Kan ikke tro, jeg skal sige dette, men: LAD VENLIGST VÆRE MED AT KOMME TIL SKADE MED BIRD BOX-UDFORDRINGEN. Vi ved ikke, hvordan det startede, og vi sætter pris på kærligheden, men Dreng og Pige (navnene på Bullocks børn i filmen, red.) har kun ét ønske for 2019, og det er, at I ikke ender på hospitalet på grund af memes, skriver Netflix på sin amerikanske Twitter-konto. 

Her er der en, der forsøger at hente brænde med bind for øjnene: 

Noget så enkelt som at trække persiennerne for er heller ikke helt nemt, når det skal gøres "Bird Box"-style:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close