Hollywood6. januar 2017

Naomi Campbell afslører: Blev også overfaldet i Paris

I et amerikansk talkshow afslørede Naomi Campbell tidligere på ugen, at hun blev udsat for et voldsomt røveriforsøg i Paris for fire år siden
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/naomi-campbell-ups.jpg
 Foto:AOP

De seneste måneder har hele verden snakket om det voldsomme røveri forsøg, den amerikanske realitystjerne, Kim Kardashian, blev udsat for i Paris.

Her blev hun overrasket i sit hjem af flere røvere i politiudklædning, og hun blev herefter bagbundet og lukket inde på badeværelset imens hun blev truet med en pistol.

Det voldsomme overfald var også et af samtaleemnerne, da supermodellen Naomi Campbell onsdag var gæst i "The Wendy Williams Show". Her faldt snakken nemlig på Campbells forhold til Kim Kardashian, og det førte pludselig til en voldsom afsløring.

- Jeg har virkelig sympati for hende, for jeg er selv blevet udsat for et overfald i Paris, siger den 46-årige model.

Det får selvsagt hele salen til at gyse.

Namomi Campbell fortsætter med af forklare, at det skete for fire år siden, da hun skulle besøge sin far.

Her ville hun tage en taxa fra lufthavnen, og allerede her blev hun lidt mistænksom. Det var nemlig ikke hendes sædvanlige chauffør, der hentede hende, og da han samtidig kørte med alle vinduerne nede, selvom det var midt i november, blev det for alvor suspekt.

Da bilen holdt stille kom der pludselig flere mænd til, og her traf modellen en beslutning.

- Jeg tænkte, at jeg kunne lade dem stjæle alle mine tinge, eller jeg kunne kæmpe imod. Derfor låste jeg dørene. Men chaufføren var jo også en del af det hele. Det er en ring, der bare fortsætter, siger hun i showet.

Foran chokerede publikummer og vært fortæller hun samtidig, at hun ikke har fortalt om det før, fordi hun ikke ville sprede det ud i offentligheden.

Men nu er det altså ude, og Kim Kardashian er åbenbart ikke alene med at kæmpe med efterfølgende af sådan et voldsomt overgreb.

Du kan se hele hendes afsløring i videoen herunder (afsløringen starter ved 6:42):

Sponsoreret indhold