Naomi Campbell: Jeg er ikke en ond person

38-årige Naomi Campbell, der engang var en eftertragtet supermodel, men nu ofte gør sig mere bemærket for sit temperamentsfulde væsen end sin skønhed, tager nu bladet fra munden.

- Jeg er ikke nogen ond person, siger supermodellen til engelske Mirror.

Selvsamme supermodel, som for mindre end tre uger siden blev idømt 200 timers samfundstjeneste - for at undgå op til seks måneders fængsel - fordi hun svinede to politimænd til om bord på et fly i et skænderi om forsvundet baggage.

- Når folk siger alle de ting om mig, så ignorere jeg dem bare. Lad dem være negative - men gør det langt væk fra mig. Det gør ondt, men jeg ved, at der er meget mere godt i verden, siger topmodellen.

- Jeg er heldig, at jeg har mulighed for at lave velgørenhedsarbejde og andre gode ting, men der er ingen, der fokusere på de ting, piber Naomi Campbell.

Naomi Campbell's kraftige temperament har været kendt helt tilbage til 1998, hvor hun erklærede sig skyldig i at have slået sin assistent under indspilningerne til en film.

Siden er beskyldningerne væltet ned over supermodellen - bl.a. skulle hun have smadret sin hushjælp med en mobiltelefon.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close