Hollywood 6. marts 2010

Nægter at barbere sig

Nu har hun gjort sine lodne stænger til et varemærke – se hvem det er
Nu skjuler hun ikke længere sine lodne stænger
Nu skjuler hun ikke længere sine lodne stænger
Foto: All Over

Hvis du mener, du tidligere har stiftet bekendtskab med disse behårede ben, er du slet ikke galt på den.

Samme bentøj skabte nemlig ramaskrig og sendte chokbølger verden over så sent som i januar, da verden for første gang blev præsenteret for dem til Golden Globe-uddelingen.
Men nu er der noget, der tyder på, at vi må vende os til synet. Indehaveren - den 42-årige skuespiller og talkshow-vært Mo'Nique - fortæller nemlig, at hun aldrig har tænkt sig at barbere dem.

- Jeg prøvede faktisk at barbere mig en en gang, og det var så ukomfortabelt og smertefuldt. Jeg lovede, at jeg aldrig ville gøre det mod mig selv igen. Nu er jeg 42 år og vældig behåret, siger Mo'Nique i et interview med TV-legenden Barbara Walter.

Og siden de uldne ben allerede har set dagens lys, kan Mo'Nique åbenbart ikke se nogen grund til at skjule sin prægtige hårvækst under lange gevandter mere.

Så sent som i går fredag dukkede hun op i denne korte nederdel til "Independent's Spirit Awards":Man kan kun frygte, at hun vælger en lårkort, når Oscar uddelingen løber af stablen i morgen nat...

Du kan i øvrigt følge uddelingen her på www.seoghør.dk, hvor vi følger begivenhedernes gang og rapporterer live hele natten mellem søndag og mandag.

Sponsoreret indhold