Hollywood 21. januar 2010

Gæt en ulden dame

Hvilken skuespiller betrådte den berømte røde løber med laaange hår på benene?
Det er sjældent, man ser kombinationen silkekjole/behårede ben på den røde løber, og hvem er den stolte ejer?
Det er sjældent, man ser kombinationen silkekjole/behårede ben på den røde løber, og hvem er den stolte ejer?
Foto: All Over

Hvis det ikke var for de velplejede fødder, kunne man let fristes til at tro, at de skæggede ben tilhørte en mand - ikke desto mindre sidder de lodne pusselanker på den amerikanske skuespiller og talkshowvært, Mo'Nique.

Den 42-årige skuespiller skrev sig direkte ind i Golden Globe-historien, da hun dukkede op på den røde løber og viste sine utroligt lange hår på stængerne.Var det et væddemål? Var det en forglemmelse? Eller nægter Mo'Nique mon bare at fjerne de hår, hun har fået fra naturens side?

Vi kan kun gisne, men noget tyder på, at det ikke just var planlagt, at skuespilleren skulle flashe sine lange, stride børster foran alverdens fotografer.

Mo'Nique blev ligesom de fleste andre skuespillere i lange rober nødt til at hive op i gevandterne på grund af det regnvejr, der hærgede Los Angeles under prisuddelingen. Den røde løber var gennemvædet så for ikke at ødelægge kjolen, havde hun ikke rigtig noget valg.

Se alle stjernerne i deres Golden Globe-kjoler

Heldigvis vil Mo'Niques Golden Globe-aften ikke kun blive husket for det lange garn. Skuespilleren løb nemlig med en pris for sin birolle i filmen "Precious".Sponsoreret indhold