Mulige Prince-arvinger skåret ned til 6: Nu skal de DNA-testes

Nu begynder kampen om Princes arv.

Nu begynder kampen om Princes arv.

Foto: All Over

Da musikeren og verdensstjernen Prince døde i april, varede det ikke længe, førend at omverden begyndte at spekulere over, hvad der skulle ske med stjernens store formue.

Uden et testamente og offentligt kendte børn efterlod Prince sig nemlig en stor arv, der i overensstemmelse med loven i Minnesota skal deles mellem stjernens søskende og halvsøskende, og hurtigt stod mange mennesker frem og erklærede, at det var i familie med den populære sanger.

Men nu er der nyt i sagen, da antallet af potentielle arvinger er blevet beskåret med 29 kandidater til nu kun at bestå af seks kandidater, skriver mediet CNN.

I en kendelse fra retten fredag afviste en dommer nemlig 29 krav fra folk, der påstod, at de var nærtbeslægtede til den populære stjerne.

I den 19 siders lange kendelse indsnævrede retten Princes potentielle arvinger til seks personer, hvoriblandt andet hans søster, Tyka Nelson, og halvsøskende John Nelson, Norrine Nelson og Sharon Nelson er blevet bedt om at skulle gennemgå genetiske test for at fastslå relationen.

To andre personer, Brianna Nelson og en mindreårig person som ikke nævnes ved navn i kendelsen, påstår også, at de er beslægtede til Prince, og de vil ligeledes gennemgå genetisk testning, fremgår det ifølge CNN af retspapirerne.

Hele 18 personer havde ifølge mediet påstået, at de var søn af den populære "Purple Rain"-stjerne, mens flere andre angav, at de var Princes biologiske far.

Prince døde den 21. april i år i sit hjem. Han blev 57 år.

/ritzau/FOKUS

Se billeder fra hans liv i galleriet herunder:

Prince - billeder af hans liv og død

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close